Στο... πόδι η Ρόδος για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Όλα είναι έτοιμα για το φαιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, που ξεκινάει την Παρασκευή, με τον ημιτελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ(5μμ)

Στο... πόδι η Ρόδος για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η αστυνομία του νησιού έχει έτοιμο σχέδιο για την υποδοχή των φιλάθλων και θα καθίσουν ξεχωριστά οι φίλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, κάτι που ευνοούν και οι ξεχωριστές κερκίδες στο Γυμναστήριο "Καλλιθέας" στο Φαληράκι.

Μετά τις εμπρηστικές ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ για τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων, η αστυνομία δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε όσους δεν έχουν ταυτότητα που να αποδεικνύει ότι είναι νόμιμοι κάτοχοι.

Αναφερόμενος στο F4 Ρόδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργος Καραμπέτσος, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ίσως το κορυφαίο Final-Four της ιστορίας του Κυπέλλου ανδρών φιλοξενείται στην όμορφη Ρόδο. Τέσσερις ομάδες με τεράστια παρουσία και τίτλους στη διοργάνωση αναμετριούνται στο ολοκαίνουριο γήπεδο στο Φαληράκι και εγγυώνται πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι όσοι θα
παρακολουθήσουν τους αγώνες το διήμερο 20-21 Απριλίου θα ανταμειφθούν πραγματικά από το επίπεδo της διοργάνωσης και των αθλητών.

Ευχαριστώ θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ρόδου Στέφανο Κυριαζή και όσους με κάθε τρόπο συμβάλλουν στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή του Final-Four».

Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος τόνισε: "Οι Ρόδιοι, από τους αρχαίους χρόνους επιδεικνύουν προσήλωση στις αξίες του αθλητισμού και το «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ η φιλοξενία των επισκεπτών του νησιού γίνεται πάντα με αίσθημα ειλικρινούς χαράς. Επιπλέον το νησί της Ρόδου διαθέτει πλήθος υποδομών πολιτισμικού και αθλητικού χαρακτήρα, πέραν βεβαίως των ξενοδοχειακών υποδομών, μέσα σε ένα ευλογημένο φυσικό περιβάλλον.

Ως Δήμαρχος αλλά και ως Ρόδιος, εκφράζω την πεποίθηση ότι οι φετινοί αγώνες θα έχουν υψηλό αθλητικό επίπεδο, ανάλογο της ιστορίας των διαγωνιζομένων ομάδων και η διοργάνωση θα στεφθεί με πλήρη επιτυχία. Συγχαίρω τους αθλητές και προπονητές των ομάδων για την έως σήμερα πορεία τους και εύχομαι καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των προσπαθειών τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Στέφανος Κυριαζής (Πρόεδρος ΔΟΠΑΡ): «Μεγάλη γιορτή του βόλεϊ»

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το κορυφαίο Final-Four της ιστορίας του Κυπέλλου ανδρών στο νησί μας. Η συντονισμένη και αποφασιστική προσπάθεια που κατεβλήθη ώστε η Ρόδος να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και του αθλητισμού, ήταν ένα στοίχημα που πρεπει να κερδηθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιώργο Καραμπέτσο για την εμπιστοσύνη του στην πόλη μας και τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο καθώς η συμβολή του ήταν καθοριστική στο στόχο που είχαμε θέσει.

Ας απολαύσουμε ένα συναρπαστικό τουρνουά και από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εμπειρία της διαμονής σας στην πόλη της Ρόδου να είναι
μοναδική».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 - Παναθηναϊκός

Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pre game εκπομπή
17.00: Τελικός

-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Οι διοργανωτές δημοσιοποίησαν την αφίσα της διοργάνωσης.