Τριπλή ανανέωση και μεταγραφή στον Πανιώνιο!

Τη φανέλα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας θα φορούν και την επόμενη σεζόν οι Οικονομάκη, Μικρουδάκη και Μαθιουδάκη, ενώ αποκτήθηκε και η κεντρική Ιωάννα Καρέλια.

Τριπλή ανανέωση και μεταγραφή στον Πανιώνιο!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τρεις βασικές παίκτριες που βοήθησαν αποφασιστικά στην παραμονή του συλλόγου, ανακοίνωσε η ομάδα του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν στην Pre League.

Πρόκειται για την διαγώνια Οικονομάκη, την ακραία Μικρουδάκη και την λίμπερο Μαθιουδάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των «κυανέρυθρων» αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανιωνίου ξεκίνησε το κτίσιμο της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά από τις ανανεώσεις της 26χρονης διαγώνιας Αγγελικής Οικονομάκη, της 24χρονης ακραίας Αναστασίας Μικρουδάκη και της 23χρονης λίμπερο Ευτυχίας Μαθιουδάκη.

Ο προπονητής Γιάννης Μακρόπουλος ενόψει της νέας χρονιάς εισηγήθηκε στην διοίκηση να κρατηθεί ο βασικός κορμός και να ενισχυθεί η ομάδα με συγκεκριμένες αθλήτριες».

Η Αγγελική Οικονομάκη δήλωσε στο panionios.gr: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που για έναν ακόμα χρόνο θα αγωνιστώ στην ομάδα του Ιστορικού, που είναι το αθλητικό μου σπίτι. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Παράλληλα, ο σύλλογος ανακοίνωσε και την απόκτηση της κεντρικής Ιωάννας Καρέλια, με την επίσημη ενημέρωση του «Ιστορικού» να αναφέρει:

«Το τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κεντρική Ιωάννα Καρέλια. Στόχος της διοίκησης του Πανιωνίου είναι η ενίσχυση διατηρώντας όμως τον βασικό κορμό της ομάδας ώστε να έχει μια καλή πορεία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League».

Οι πρώτες δηλώσεις της Καρέλια στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Πανιωνίου αυτή την αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και με την παρουσία του κόσμου της ομάδας μας να πετύχουμε τους στόχους μας».