Η Αθηνά Παπαφωτίου στην Ζανζιβάρη για ανθρωπιστικό σκοπό

Στην Ζανζιβάρη για να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη βρέθηκαν οι βολεϊμπολίστριες Αθηνά Παπαφωτίου και Κάρλι Σνάιντερ.

Η Αθηνά Παπαφωτίου στην Ζανζιβάρη για ανθρωπιστικό σκοπό

Στην Τανζανία βρέθηκαν η Αθηνά Παπαφωτίου και η πρώην συμπαίκτριά της από την Μιλούζ, Κάρλι Σνάιντερ. Οι δύο βολεϊμπολίστριες ταξίδεψαν στη μακρινή αφρικανική χώρα για να βοηθήσουν παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Για αυτό το λόγο, συγκέντρωσαν μέσω διαδικτυακού εράνου, τον οποίο έτρεξαν τους πέντε προηγούμενους μήνες, το ποσό των 5.000 ευρώ αλλά και αθλητικό υλικό.

Πλέον, οι Παπαφωτίου και Σνάιντερ βρίσκονται εδώ και τρεις μέρες στην Τανζανία. Πιο συγκεκριμένα οι δύο αθλήτριες έχουν φτάσει στην Ζανζιβάρη, ένα μεγάλο νησί με καταπληκτικές παραλίες, που αποτελεί ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική.

Στην συγκεκριμένη περιοχή οι περισσότεροι κάτοικοι, οι οποίοι ξεπερνούν το ένα εκατ. ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι δύο αθλήτριες ανάρτησαν στιγμιότυπα στο instagram από επίσκεψη τους σε σχολείο της Ζανζιβάρης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let the games begin! Greens vs Oranges ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thriboo (@thriboo) στις

«Θέλουμε να γυρίσουμε σε αυτά τα παιδιά κάτι από την αγάπη και τα υλικά αγαθά που είχαμε εμείς στην προσωπική μας ζωή αλλά και στην αθλητική μας καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ζούμε μία φοβερή εμπειρία. Γεμίζουμε ενέργεια από το χαμόγελο των παιδιών που χαίρονται πολύ με την παρουσία μας. Από τώρα σκεφτόμαστε και την επόμενη δράση», δήλωσε σχετικά η Αθηνά Παπαφωτίου.