Ταλαιπωρία δίχως τέλος για την Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών!

Σε «Οδύσσεια» εξελίχθηκε η επιστροφή της Εθνικής από τη Σλοβενία, καθώς πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα διαφορετικά γκρουπ!

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για την Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών!

Η ταλαιπωρία για την Εθνική ομάδα που επρόκειτο να φτάσει στην Αθήνα χθες το βράδυ από την Σλοβενία, δεν είχε τέλος!

Μετά την ακύρωση της πτήσης Γκρατς-Βιέννη, η αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε ένα ξενοδοχείο για να μείνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έφτασε οδικώς από το Γκρατς στην Βιέννη, λίγο πριν της 11 το βράδυ.

Κατά το check in στα δωμάτια η αποστολή ενημερώθηκε πως το εστιατόριο έκλεινε ακριβώς στις 11, κάτι που αμέλησε να το πει η ευγενέστατη -κατά τα άλλα- υπάλληλος της υποδοχής και έτσι όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δωματίων και ο Γκιγιέρμο Ναράνχο ρώτησε που βρίσκεται η τραπεζαρία για το δείπνο, του απάντησε πως… λυπάται αλλά το εστιατόριο έκλεισε πριν από δύο λεπτά!

Παρά την αναστάτωση και τα αναμενόμενα νεύρα μετά από την ολοήμερη ταλαιπωρία η ομάδα πήγε και έφαγε πρόχειρο φαγητό σε μαγαζί που έκλεινε στις 12.

Ταυτόχρονα ο αρχηγός αποστολής, Βαγγέλης Περόπουλος που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας για να κανονίσει τα εισιτήρια της επιστροφής, ενημέρωσε τα μέλη της «γαλανόλευκης» πως η εταιρεία δε θα έβαζε άλλο αεροσκάφος σήμερα το πρωί, και έτσι αναγκαστικά η επιστροφή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έπρεπε να γίνει σε 4 δόσεις!

Έτσι από τις 3μ.μ. μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, αθλήτριες και μέλη του σταφ αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα, με το ταξίδι της Οδύσσειας επιστροφής να ολοκληρώνεται, εκτός άλλων απροόπτων!