Η Μαρία Καρχιλάκη αποκαλύπτει τον σύζυγο Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη έπαιζε βόλεϊ στα σχολικά της χρόνια αλλά πολλά χρόνια αργότερα γνώρισε και παντρεύτηκε  τον ρέκορντμαν του αθλήματος Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, για τον οποίο έφτιαξε και ένα ωραίο ντοκιμαντέρ.

Η Μαρία Καρχιλάκη αποκαλύπτει τον σύζυγο Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

«Μαζί του ξανασυστηθήκαμε με το βόλεϊ και χαρήκαμε τη γνωριμία με το μπιτς βόλεϊ. Παραχαρήκαμε και εν τέλει παντρευτήκαμε. Με το μπιτς βόλεϊ. Βεβαίως. Και χτίσαμε ωραία πράγματα μαζί. Και φτιάχνουμε διαρκώς καινούργια», έγραψε μεταξύ άλλων για το εντυπωσιακό βίντεο Στο βίντεο ακούγεται και «Το φιλέ θα στην έχει στημένη. Νόμος».

Μάλιστα ο Τριανταφυλλίδης μιλάει για το bulling των αποδυτηρίων αλλά και για το ρόλο που παίζουν τα αποδυτήρια στην ενηλικίωση των αθλητών και των πρωταθλητριών.

Στο βίντεο παρελαύνουν μεγάλες μορφές του παρελθόντος, όπως ο Γιώργος Ντράγκοβιτς και αναφέρεται στην πολυσχιδή δραστηριότητα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ και στο Triantafyllidis Beach Arena που αποτελεί το καλύτερο και πιο σύγχρονο γυμναστήριο μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Ο Τριανταφυλλίδης είναι και ρέκορντμαν στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων με 12 τίτλους, 10 με τον Ολυμπιακό και 2 με τον Παναθηναϊκό.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ 1969-2017

12 ΤΙΤΛΟΙ: Τριανταφυλλίδης Μ.

11 ΤΙΤΛΟΙ: Κ. Χριστοφιδέλης, Πολύζος Στ.

10 ΤΙΤΛΟΙ: Γαλάκος Β., Θεοδωρίδης Α., Ντράγκοβιτς Γ, Σμαραγδής Ν

9 ΤΙΤΛΟΙ: Ηλιόπουλος Ν., Κουρνέτας Β.

8 ΤΙΤΛΟΙ: Καζάζης Δ., Κοκκιναράς Ε., Κουμπλής Α., Φάκας Γ.

7 ΤΙΤΛΟI: Αστράς Ν., Γεωργαντής Μ., Λάιος Γ., Μουστακίδης Θ.