Βραβεύτηκαν οι παλιές δόξες του Σίρις, του ΑΟΚαβάλας και του ΓΣΔράμας (pics)

Η Ε.Ο.ΠΕ. βράβευσε παλιές παίκτριες του Σίρις, του ΑΟΚαβάλας και του ΓΣΔράμας πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Α.Ο. Θήρας.

Βραβεύτηκαν οι παλιές δόξες του Σίρις, του ΑΟΚαβάλας και του ΓΣΔράμας  (pics)

Πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τίμησε τις παλιές αθλήτριες του Σίρις Αναστασία Πολυζώη, Ρούλα Πραγκαλούδη, του ΑΟΚαβάλας Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου, Παναγιώτα Κεφαλά και του ΓΣΔράμας Κωνσταντίνα Λαμπράκη,

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Τέφα, Δήμητρα Χαριτίδου και Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Τιμή στον Δεληκωστίδη

Τιμήθηκε ο διεθνής διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της Ο.Δ.Β.Ε. Νίκος Τσελίκας.

Οι βραβεύσεις:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη για τη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Νίκος Δατσέρης.

Ο Δήμος Σερρών απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο για τη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Ο Δήμος Σερρών απέμεινε τιμητική πλακέτα στην πρώην βολεϊμπολίστρια Δέσποινα Χατζηπαύλου και στον σύζυγό της Βαγγέλη Κωνσταντινίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Σερραίο προπονητή Κώστα Ριζόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στο βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλλιεράκης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστικό στον Κώστα Βέρρο για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση: