Όκολιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση!»

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του Ρέντη (Σάββατο, 5μ.μ.) κρίνεται η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στη Volleyleague, με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη 3-0, 3-1 και τον Ολυμπιακό να αρκείται στα δυο σετ, στον ένα βαθμό. Ο Σέρβος Όκολιτς είναι αισιόδοξος.

Όκολιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση!»

Οι δηλώσεις του Σέρβου αθλητή του ΠΑΟΚ: "Θα πάμε παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη που ενδεχομένως να μας εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Η ομάδα είναι καινούργια, έχουν αλλάξει πολλά από τις προηγούμενες αναμετρήσεις, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος για κάθε παίκτη.

Παίζοντας σαν ομάδα και σαν οικογένεια μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Συγκεντρωνόμαστε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχοντας υπομονή, πάθος και καθαρό μυαλό θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Πιστεύω, σε δυόμιση περίπου μήνες, να εξαργυρώσουμε την προσπάθεια και τους κόπους της χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο!"

Όποια ομάδα πάρει την πρώτη θέση θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ως τους τελικούς των πλέι οφς. Ο δεύτερος της κατάταξης θα παίξει με τον τρίτο Παναθηναϊκό(αν αμφότεροι προκριθούν από τους προημιτελικούς)