Επόμενος σταθμός του Ολυμπιακού, το Πφέφιγκεν

Επόμενος σταθμός του Ολυμπιακού, το Πφέφιγκεν

Στην Ελβετία βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (9μμ) πρώτου αγώνα της φάσης των «8» του Challenge Cup γυναικών με την Σμας Πφέφιγκεν.

Οι «ερυθρόλευκες» αναχώρησαν τα ξημερώματα από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Ζυρίχης και από εκεί μετέβησαν οδικώς στην Βασιλεία, όπου κατέλυσε η αποστολή.
Με την υπόλοιπη ομάδα δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες, Κατερίνα Ζακχαίου και Μαρία Νομικού. To ματς ξεκινάει στις 9 μμ και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Έχουμε δει σε βίντεο τους αγώνες της αντιπάλου μας και έχουμε σχηματίσει μια εικόνα. Βέβαια άλλο πράγμα να διαμορφώνεις άποψη από τους αγώνες και άλλο μέσω βίντεο. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο πρώτο ματς, όλα θα κριθούν στο σπίτι μας στον Πειραιά. Όπως είδαμε στον προηγούμενο γύρο, η Πφέφιγκεν έχασε στην έδρα της και κέρδισε στη Ρουμανία. Σίγουρα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η ομάδα δείχνει καλή εικόνα στις προπονήσεις και ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση».
Η Γιάνα Φραντζίσκα Πολ πρόσθεσε: «Η ομάδα μας περιμένει το πρώτο παιχνίδι των «8» του Challenge Cup με την Πφέφιγκεν. Είμαστε καλά προετοιμασμένες για να κάνουμε το πρώτο βήμα για τον ημιτελικό, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Ελβετική ομάδα».