Ζουπάνι: «Αφιερωμένο στην ομάδα και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο Νίκος Ζουπάνι ανακηρύχθηκε MVP του δεύτερου τελικού του League Cup με τον Φοίνικα Σύρου και μίλησε για την πρώτη ατομική διάκριση της καριέρας του!

Ζουπάνι: «Αφιερωμένο στην ομάδα και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Στην 6η κατάκτηση τίτλου League Cup έφτασε ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου στον δεύτερο τελικό της Κυριακής, με τον Νίκο Ζουπάνι να είναι ένας εκ των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη.

Ο 29χρονος αθλητής ξεκίνησε βασικός διαγώνιος και με εξαίρεση λίγους πόντους που έγινε αλλαγή στο 2ο σετ ήταν κορυφαίος της ομάδας του, με συνέπεια να ανακηρυχθεί MVP της συνάντησης, λαμβάνοντας τον πρώτο ατομικό τίτλο στην καριέρα του!

Μιλώντας για τη σπουδαία διάκριση και φυσικά για τους στόχους του Ολυμπιακού, ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague:

«Αφιερώνω τον πρώτο τίτλο της σεζόν αλλά και την πρώτη μου ατομική διάκριση στην ομάδα μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ηταν το πρώτο μου ατομικό βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δουλεύω πολύ και έχω μεγάλη δυναμική κάθε στιγμή. Είμαι έτοιμος ανα πάσα στιγμή. Αυτό πηγάζει από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής σε μένα και στον Στιβαχτή που είναι ο πασαδόρος. Αυτό φαίνεται και στην προπόνηση.

Την διπλή αλλαγή την κάνει ο κόουτς για να έχει ουσία το παιχνίδι της ομάδας και όχι για τυπικούς λόγους όπως γίνεται συνήθως. Ο στόχος μας από την αρχή είναι να βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό. Ετσι αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα και γι αυτό έχουμε διατηρήσει και το αήττητο για δύο σεζόν. Στόχος μας είναι και οι τρεις εγχώριοι τίτλοι και να καταφέρουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

* Την απονομή του MVP στον Ζουπάνι έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Γιάννης Σταμπεδάκης.