Προς αναβολή ο δεύτερος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου!

Πιθανή η αναβολή του αρχικά προγραμματισμένου για το Σάββατο (26/1, 18.30) δεύτερου τελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς» λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έχει αποκλείσει τον Φοίνικα στη Σύρο!

Προς αναβολή ο δεύτερος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου!

Αρκετά πιθανό είναι πλέον το σενάριο αναβολής του δεύτερου τελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου για μία τουλάχιστον ημέρα, καθώς η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και φυσικά το Αιγαίο -με ανέμους έως 10 μποφόρ-, έχει αφήσει αποκλεισμένο τον Φοίνικα στο νησί της Σύρου!

Το ματς είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο (26/1, 18.30, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ωστόσο τα ακραία καιρικά φαινόμενα προς το παρόν δεν επιτρέπουν στην αποστολή του Φοίνικα να ταξιδέψει στον Πειραιά.

Από το πρωί της Παρασκευής (25/1) έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τα κεντρικά λιμάνια της χώρας. Στον Πειραιά είναι από χθες (24/1) βράδυ δεμένα όλα τα πλοία και στη Σύρο δεν έχει φτάσει κανένα δρομολόγιο από τον Πειραιά ή άλλο λιμάνι, ενώ παράλληλα έχουν ματαιωθεί και οι αεροπορικές πτήσεις.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν θυμάμαι τόσο μεγάλη ένταση σε κακοκαιρία. Σήμερα σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε διότι δεν υπάρχει καν βαπόρι στο Αιγαίο που να κατευθύνεται προς Πειραιά. Θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από τον Πειραιά, να έρθει εδώ και να φύγουμε.

Θα ζητήσουμε από την ΕΣΑΠ αναβολή τουλάχιστον μίας ημέρας ελπίζοντας πως ο καιρός θα βελτιωθεί ώστε να γίνει αύριο κάποιο δρομολόγιο», είπε σχετικά στο volleynews.gr ο πρόεδρος του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Αρβανίτης.