Άνα Λαζάρεβιτς: "O Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό" (vid)

Η πρώην παίκτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, μιλάει αποκλειστικά στο fosonline.gr για τoν "δαφνοστεφανωμένο", τους τελικούς με τη Μπούρσα στο CEV Challenge Cup αλλά και την ζωή της στην Τουρκία.

Άνα Λαζάρεβιτς: "O Ολυμπιακός θα   κατακτήσει το Ευρωπαϊκό" (vid)
Eurokinissi

Για το αν κάνει διακοπές στην χώρα μας: " Ναι! Μόλις τελείωσα τις υποχρεώσεις μου , ήρθα αμέσως για να επισκεφτώ τους φίλους μου και όλη την ομάδα."

Για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μπούρσα: "Ελπίζω πως η ομάδα θα βγει νικήτρια.Η εμπειρία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι κάνει τα πράγματα ευκολότερα.Πρέπει στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη να ξεκινήσει με νίκη, καθώς η παρουσία των οπαδών στις κερκίδες βοηθάει πολύ και έπειτα με μία καλή εμφάνιση να "σφραγίσει" την κατάκτηση του τροπαίου μέσα στη Τουρκία."

Για της διαφορές μεταξύ της περσινής και της φετινής σεζόν: "Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Από μέρους μου θα πω στα κορίτσια να "παλέψουν" κάθε τους μπαλιά και να μην εγκαταλείψουν το παιχνίδι σε κανένα του σημείο και έτσι όλα θα έρθουν."

Για το πως είναι η ζωή της στην Τουρκία και για τη σχέση με το αγόρι της: " Είναι πολύ ωραία και είμαι πολύ χαρούμενη εκεί πέρα. Πήγα για χάρη του αγοριού μου και όλα είναι υπέροχα."

Για το αν της λείπει ο Ολυμπιακός: "Ναι φυσικά. Για αυτό ήρθα πίσω με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα."