Μουνιόθ: «Το πρώτο βήμα για το Λιγκ Καπ»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, κάνοντας αναφορά και στην κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Ανδρεάδης: «Καταφέραμε να ανταποκριθούμε».

Μουνιόθ: «Το πρώτο βήμα για το Λιγκ Καπ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη που ήταν και ο στόχος μας. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που τα έδωσαν όλα σήμερα, μόλις δυο μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ελέγχουμε την κούραση σας με τα πολλά παιχνίδια που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έκαναν πολύ καλή προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι, έλεγξαν το ρυθμό μετά το πρώτο σετ και έτσι κάναμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης από την πλευρά του είπε:

«Όπως και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Φοίνικας μας δυσκόλεψε. Σίγουρα τα παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη έπεσαν πάρα πολύ κοντά και έτσι έχουμε να διαχειριστούμε και τον παράγοντα κούραση, αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε αρκετά στις απαιτήσεις του αγώνα και πήραμε τη νίκη. Θα συγκεντρωθούμε τώρα ώστε το Σάββατο να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν».