Κουμεντάκης: «Πιο κοντά στον πρώτο στόχο της χρονιάς»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Φοίνικα, ενώ εκθείασε τον κόσμο της Σύρου για την όμορφη ατμόσφαιρα. Παπαδόπουλος: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός, δίκαια μας νίκησε».

Κουμεντάκης: «Πιο κοντά στον πρώτο στόχο της χρονιάς»

Στη σημασία της νίκης επί του Φοίνικα, αλλά και στον παράγοντα-κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, αναφέρθηκε ο ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μετά το πέρασμα των «ερυθρόλευκων» από τη Σύρο:

«Ήταν σημαντική η νίκη σήμερα, που μας φέρνει πιο κοντά, στον πρώτο στόχο της χρονιάς. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί ώστε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε σήμερα. Ο Φοίνικας εμφανίστηκε προετοιμασμένος στο πρώτο σετ, έδειξε ενθουσιασμό αλλά εμείς μείναμε σταθεροί σε αυτό που είχαμε δουλέψει, ελέγξαμε το ρυθμό και κερδίσαμε το παιχνίδι με σχετική άνεση».

Και πρόσθεσε ο Κουμεντάκης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο της Σύρου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Στηρίζουν πολύ την ομάδα τους και μπράβο τους. Η περίοδος αυτή είναι κάπως επίπονη για εμάς. Είμαστε συνέχεια στα ταξίδια και μακριά από τα σπίτια μας. Έτσι είναι όμως, πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Από πλευράς Φοίνικα, ο ακραίος των νησιωτών Παναγιώτης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού:

«Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και δίκαια νίκησε. Η αλήθεια είναι ότι προτιμούσα να νικούσαμε αλλιώς το πρώτο σετ γιατί ο Ολυμπιακός ήταν κακός σε εκείνο το σημείο και μετά που βελτιώθηκε ίσως μας αποσυντόνισε. Βγάλαμε αντίδραση στο τρίτο σετ και ισοφαρίσαμε, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις δύο κόντρα μπάλες.

Από εκεί και μετά ήταν λογικό να χάσουμε, κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Στο Ρέντη θα πάμε να παλέψουμε, εξάλλου στο αθλητισμό ζούμε για τις εκπλήξεις. Είδαμε ότι ο αντίπαλός μας έχει κάποια τρωτά σημεία, δεν αρπάξαμε τις ευκαιρίες που είχαμε σήμερα, ελπίζω το Σάββατο να τα καταφέρουμε».