Ο Τσακαλώτος για ΠΑΟΚ και Μουστακίδη στη Βουλή

Ο υπουργός Οικονομικός, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην ομιλία του στην Βουλή αναφέρθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο βόλεϊ και τον κορυφαίο πασαδόρο του Ολυμπιακού, της Εθνικής Ελλάδας και σήμερα προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη.

Ο Τσακαλώτος για ΠΑΟΚ και Μουστακίδη στη Βουλή

Ο υπουργός οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ερωτήθηκε στη Βουλή από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννη Κουτσούκο, σχετικά με την επιλογή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Ο κ. Τσακαλώτος πριν μπει στην κύρια τοποθέτηση του παραλλήλισε τον ΠΑΟΚ με την Αριστέρα και τον κορυφαίο πασαδόρο και νυν προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη με τον Γιάννη Κουτσούκο:

"Η Αριστερά και οι Παοκτσήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι. Δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτσής εγώ μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ ήταν ο Σάκης Μουστακίδης. Έδινε τις καλύτερες πάσες και κάρφωναν οι άλλοι. Ο Κουτσούκος είναι ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ. Μου έδωσε την καλύτερη πάσα για να καρφώσω".