Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μετά τη πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του CEV Cup, επί της ΒBSK, η προσοχή του Θρύλου στρέφεται και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις

Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (21/01) στις 17:30 (ΕΡΤ 2) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για τη 13η αγωνιστική για τον Β’ Γύρο της Volleyleague.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για τους παρακάτω λόγους

1. Να ντουμπλάρει τις νίκες του σε βάρος του Παναθηναϊκού, τη φετινή σεζόν, αφού έχει προηγηθεί το διπλό στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη, στην πρεμιέρα.

2. Να διευρύνει στο 41-0 το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα

3. Να διευρύνει το σερί 39-0 σε βάρος των «πράσινων» σε επίπεδο ερασιτέχνη.

4. Να βελτιώσει το ρεκόρ νικών στο 27-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ Ανδρών, το οποίο ξεκίνησε να «τρέχει» από τις 8 Μαΐου του 2010

5. Να πετύχει την 41η νίκη σε 61 αγώνες επί του αντιπάλου τους, από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε : «Δίνουμε το τρίτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και ενώ προηγήθηκαν, δυο σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ και την BBSK. O στόχος μας είναι να ανακτήσουμε το ρυθμό μας στη διοργάνωση και να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, για αυτό η αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ καλή για εμάς. Θα παίξουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας και θέλουμε να κερδίσουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί. Το να χαίρεσαι τις νίκες της ομάδας και να γίνεσαι ένα με τον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι ένα συναίσθημα που μόνο όταν είσαι σε αυτό το σωματείο μπορείς να το νιώσεις».

Ο Τόντορ Αλεξίεφ ανέφερε: «Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη. Γνωρίζουμε όλοι το χαρακτήρα αυτής της αναμέτρησης και στο μυαλό μας δεν υπάρχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον κόσμο τη Δευτέρα, να γεμίσει το Ρέντη και να δημιουργήσει την καυτή ατμόσφαιρα που ξέρει. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…»