Πετρέας: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ανδρεόπουλο που δεν ήταν κοντά μας»

Ο «κάπτεν» της Εθνικής και κεντρικός του Ολυμπιακού αφιέρωσε τη νίκη επί του Λουξεμβούργου στον -απόντα από το ματς- Δημήτρη Ανδρεόπουλο και δήλωσε ανυπόμονος για την κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωβόλεϊ.

Πετρέας: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ανδρεόπουλο που δεν ήταν κοντά μας»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Γιώργος Πετρέας, αφιέρωσε τη νίκη επί του Λουξεμβούργου στον Ομοσπονδιακό προπονητή Δημητρή Ανδρεόπουλο, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να είναι στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, ο διεθνής κεντρικός δήλωσε ανυπόμονος, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές της «γαλανόλευκης» για την κλήρωση και το επερχόμενο Euro.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε το αναμενόμενο. Δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα και δείξαμε την ανωτερότητά μας στο γήπεδο, κάτι που κάναμε σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου το καλοκαίρι και τώρα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή μας, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος για δικούς του λόγους δεν ήταν κοντά μας σήμερα.

Περιμένουμε τώρα την κλήρωση με ανυπομονησία για να δούμε με ποιες ομάδες θα είμαστε στον όμιλο. Άγχος δεν υπάρχει, μόνο προσμονή για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, για να δουν και οι συμπαίκτες μου πως είναι η διοργάνωση του Euro, καθώς δεν είχαν την τύχη να συμμετάσχουν πιο πριν».