Στέλλα Χριστοδούλου:«Η ομάδα διασκεδάζει»

Στο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα στάθηκε η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου.

Στέλλα Χριστοδούλου:«Η ομάδα διασκεδάζει»

Η Στέλλα Χριστοδούλου ως η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών εκπροσώπησε τις συναθλήτριές της στη συνέντευξη τύπου των Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης, θεωρώντας πως το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια έπαιξε μεγάλο ρόλο στις μέχρι τώρα επιτυχίες:

Η αρχηγός της Εθνικής γυναικών Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Είμαι χαρούμενη που βρισκόμαστε με την ασφάλεια της πρόκρισης. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα νικήσουμε. Θέλουμε στο Μαρκόπουλο τον κόσμο στο πλευρό μας και τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το κλίμα της Εθνικής η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Το καλό κλίμα που έχουμε εντός και εκτός γηπέδου είναι αυτό που οδηγεί στις επιτυχίες. Το πρώτο πράγμα είναι ότι έχουμε ωριμάσει μέσα από όλες τις εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει. Η έλευση νέου προπονητή μας έφερε άλλη νοοτροπία και αυτό σιγά σιγά δείχνει ότι κάνει την διαφορά στο παρκέ. Η ομάδα διασκεδάζει, χαιρόμαστε που παίζουμε για την Ελλάδα και αυτό το βλέπουν όλοι».

Το πρόγραμμα
Γυναίκες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου
(ΕΡΤ3): Ελλάδα - Νορβηγία

Τετάρτη - 9 Ιανουαρίου
18.00: Μαυροβούνιο - Ελλάδα

Bαθμολογία
1. Ελλάδα 12-0 12
2. Ουκρανία 6-6 6
3. Μαυροβούνιο 6-7 6
4. Νορβηγία 1-9 0