Πανιώνιος: «Δεν έχουν σχέση οι πυροβολισμοί με τον αγώνα με τον ΟΦΗ»

Για τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν κοντά στο κλειστό του Πανιωνίου τοποθετήθηκαν οι «κυανέρυθροι» ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν σχέση με το ματς κόντρα στον  ΟΦΗ.

Πανιώνιος: «Δεν έχουν σχέση οι πυροβολισμοί με τον αγώνα με τον ΟΦΗ»

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε τι συνέβη με τους πυροβολισμούς που υπήρξαν κοντά στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» το Σάββατο το μεσημέρι. Οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι Πανιώνιος-ΟΦΗ και δεν υπάρχουν οπαδικά κίνητρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου αναφέρει:

«Αναφορικά με το περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα εχθές στη Νέα Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι αφενός το περιστατικό συνέβη εκτός των εγκαταστάσεων - γηπέδου του Πανιωνίου και αφετέρου τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ και όχι κατά τη διάρκεια αυτού, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων.

Περαιτέρω, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Πανιώνιος – ΟΦΗ και δεν σχετίζεται με οπαδικό κίνητρο.

Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος, ενάντια στην έξαρση της οπαδικής βίας που πλήττει τα ελληνικά γήπεδα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θύμα του περιστατικού».