Oλυμπιακός: Το κουκλίστικο νέο Ρέντη για το Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ

Ευρωπαϊκών προδιαγραφών γίνεται το Ρέντη, προκειμένου να παίξει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιον Λιγκ βόλεϊ ανδρών.

Oλυμπιακός: Το κουκλίστικο νέο Ρέντη  για το Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ

Μεταμορφώνεται το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη για να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός κατέφερε να πάρει το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία βόλεϊ για να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την προϋπόθεση να περάσει από τα προκριματικά.

Oλυμπιακός: Ο τοίχος των ηρώων στον Ρέντη

Για να το πετύχει θα κάνει διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου, των εξεδρών και του φωτισμού χάρη στο Βαγγέλη Μαρινάκη που καλλώπισε και έφτιαξε το γυμναστήριο όταν είχε το βόλεϊ του Ολυμπιακού. Με δικά του έξοδα θα γίνουν και οι νέες παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν:

Τοποθέτηση νέου τάραφλεξ

Αντικατάσταση του παλιού φωτισμού με LED.

Tοποθέτηση εξεδρών πίσω από τις δυο πλευρές του σερβίς για να πλησιάσει η χωρητικότητα στις 3000 θέσεις.

Το πρώτο έγινε, φτιάχτηκαν και καινούργια υπερυψωμένα δημοσιογραφικά θεωρεία στη γωνία του ενός πετάλου. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν οι εξέδρες, φωτεινός πίνακας σκορ πάνω από την φυσούνα και ο νέος φωτισμός, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στο ματς της πρεμιέρας της Volleyleague την επόμενη Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ.

Το νέο γυμναστήριο είναι κατακόκκινο, ονομάζεται «Ολντ Τράφορντ» του βόλεϊ και τους τοίχους κοσμούν οι απεικονίσεις των ομάδων που πήραν τα 4 ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ.

Την εποχή που η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ψάχνουν γήπεδα για να στεγάσουν τις ομάδες βόλεϊ, ο Ολυμπιακός φτιάχνει κλειστό γυμναστήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και το μόνο που απομένει είναι να τιμήσουν την προσπάθεια, οι φίλοι του Θρύλου, που συνήθως λάμπουν δια της απουσίας τους. Nα σημειώσουμε ότι υπεύθυνος του Ρέντη έχει αναλάβει ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος.