Αλεξανδρούπολη: Σσσς... η πόλη κοιμάται

Απορούμε γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμη ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης μετά την ντροπιαστική παραδοχή ότι δεν μπορεί να παίξει η ομάδα βόλεϊ ανδρών στην Πρι Λιγκ.

Αλεξανδρούπολη: Σσσς... η πόλη κοιμάται

*** Πρόκειται για ανικανότητα όλης της διοίκησης και κανονικά οι παλαίμαχοι παίκτες έπρεπε να πάρουν πρωτοβουλία, να ζητήσουν την έκπτωση του ΔΣ και να φτιάξουν ομάδα σωτηρίας για να παίξει κανονικά η ομάδα.

*** Αλεξανδρούπολη σημαίνει βόλεϊ και θα τρίζουν τα κόκαλα του κορυφαίου Θρακιώτη παράγοντα και εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα, Μιχάλη Παρασκευόπουλου, που έφτασε ψηλά την ομάδα και έβγαλε παίκτες όπως οι Γκιούρδας, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Τερζάκη και πολλούς άλλους που στελέχωσαν όλες τις εθνικές ομάδες.

*** Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πήρε περίπου 60.000 ευρώ από τον δήμο και πρέπει να μάθουμε πού πήγαν αυτά τα χρήματα και γιατί δεν έκανε ο πρόεδρος διακανονισμούς με όλους αυτούς που χρωστάει ο σύλλογος.

*** Τα χρέη δεν είναι αμφισβητούμενα, ειδικά όταν έχουν τελεσιδικήσει, εκτός αν κι αυτός όπως η ΑΕΚ θεωρεί ότι έχει να κάνει με εκβιαστές. Και οι δυο επέλεξαν να μην πληρώσουν και να διαλύσουν τις ομάδες. Όταν έχεις χρέη, πληρώνεις.

*** Αλλά να μη βρει χρήματα για τα οδοιπορικά της ομάδας ξεπερνάει κάθε λογική. Και αφού του σφράγισαν τους λογαριασμούς, πώς εισπράττει τα χρήματα από τα τμήματα υποδομών και τα 1.000 παιδιά που καυχιέται ότι έχει;

*** Αυτό όμως που είναι το πιο ανησυχητικό είναι η αταραξία της πόλης σε μια εποχή με αμερικάνικες επενδύσεις, φοιτητές και τουρίστες από Τουρκία. Είναι δυνατόν να μην μπορούν να συντηρήσουν μια ομάδα στην Πρι Λιγκ;

*** Κι αν τους φταίει η τωρινή διοίκηση, ας τη ρίξουν και ας ζητήσουν νέες εκλογές για να αναλάβουν ικανά και δραστήρια άτομα. Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μιλάμε που είχε ναυαρχίδα το βόλεϊ. Τώρα μπορεί να έχει το λειόκανο τουφέκι που είναι από τις πρώτες αναρτήσεις στο facebook.

*** Eκτός κι αν οι πρώην παίκτες και προπονητές που έχει δεκάδες η Αλεξανδρούπολη έχουν το βόλεϊ για να παίρνουν λεφτά, χωρίς να ανταποδίδουν αυτά που πήραν από το άθλημα. Τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα. Βέβαια αυτό ισχύει με ελάχιστες εξαιρέσεις για τους περισσότερους παλαίμαχους, αφού δεν προσφέρουν αμισθί στο άθλημα που τους ανέδειξε. Μόνο επί χρήμασι...

*** Το δανείζομαι από αναγνώστη: «Όταν λέγανε ότι η Pre League πρέπει να είναι προθάλαμος-πιστή αντιγραφή της Volley League, το εννοούσαν. Τελικά… 9 ομάδες η μία, 9 και η άλλη».

*** Πάμε στην παρουσίαση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών. Μπράβο στον Άρη, την μοναδική ομάδα εκτός Αθήνας που δεν παίζει το Σάββατο στην Αττική, αλλά έστειλε προπονητή και παίκτρια στην γιορτή του βόλεϊ

*** Ντροπή στον ΠΑΟΚ, την μοναδική ομάδα που απουσίαζε αν και παίζει το Σάββατο με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Η ΕΟΠΕ έβγαλε τρία εισιτήρια για την πρωϊνή πτήση και διέθεσε πούλμαν για να φέρει παράγοντα, προπονητή, παίκτρια στην διοίκηση, αλλά ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε.

*** Δικαιολογία, ότι ο Αμοιρίδης ήθελε να κάνει η ομάδα προπόνηση και μετά να έρθει στην Αθήνα. Όλοι πλην Λακεδαιμονίων...

ΦΩΤΟ: www.winipedia.org