Τσακίστηκε στα βράχια η ΑΕΚ, αναμονή για τον Φοίνικα και η αδιαφορία της ΕΡΤ

Όπως προβλέψαμε η ΑΕΚ παίζει καθυστέρηση, δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα χρέη και η διοίκηση Αλεξίου θα υποβιβάσει την ομάδα βόλεϊ ανδρών για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τσακίστηκε στα βράχια η ΑΕΚ, αναμονή για τον Φοίνικα και η αδιαφορία της ΕΡΤ

Ουδείς ασχολείται πλέον με την πληρωμή των χρεών της ΑΕΚ και πέρα από την επιθετική ανακοίνωση κατά της ΕΣΑΠ δεν έγινε καμμία ενέργεια με αποτέλεσμα η ομάδα βόλεϊ να τσακισθεί στα βράχια. Όλη η ιστορία έγινε για να δικαιολογηθούν προς τους οπαδούς τους, που είναι αγανακτισμένοι γιατί στη χρονιά της ΑΕΚ με νταμπλ, γεμάτο το νέο γήπεδο, τεράστια έσοδα από το ποδόσφαιρο, αμαυρώνουν το όνομα της γιατί δεν πληρώνουν βεβαιωμένα χρέη και οδηγούν το τμήμα σε αφανισμό (θα πέσει στο τοπικό).

Φυσικά θα μιλήσουν πάλι για συκοφαντικά δημοσιεύματα, απειλές και εκιβιασμούς παικτών και διάφορες αστείες δικαιολογίες που θα αναπαράγουν με κλειστά μάτια τα φίλα προσκείμενα μέσα.Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως με αναρτήσεις του, αποδίδει ξεκάθαρη ευθύνη στην διοίκηση. Για να παίξεις πρέπει να πληρώσεις τα χρέη που δημιούργησες. Τελεία και παύλα.

Ο Φοίνικας Σύρου εξάλλου μέσω της προέδρου του ΤΑΑ Δώρας Καρτάνου προσπαθεί να βρει χορηγούς, αλλά η πληροφόρηση είναι ελλιπής, ουδείς απαντάει στα τηλέφωνα και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τη Δευτέρα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση και με νομική έγκριση θα προκηρυχτεί διαγωνισμός για να αποφασισθεί που θα δοθεί η μία ή οι δύο wild cards. Kαι μετά με βάση την μοριοδότηση θα αποφασίσει το ΔΣ της ΕΣΑΠ.

Η ΕΡΤ μας έδειξε τα ματς της εθνικής βόλεϊ γυναικών και μετά κατέβασε τον διακόπτη. Δεν θα δείξει ούτε τον τελικό, ενώ στο μπάσκετ έχει προγραμματίσει όλες τις αναμετρήσεις της παγκόσμιας δύναμης του Μεξικού. Κακώς κουραζόμαστε όμως, η διοίκηση του αθλητικού τμήματος έχει δείξει ξεκάθαρα ότι μεροληπτεί υπέρ του μπάσκετ σε βάρος όλων των άλλων σπορ, παρότι πήγαν καλά διαφημιστικά οι δυο τελευταίες μεταδόσεις. Και δεν ασχολείται με το βόλεϊ, όπου στις μισές μεταδόσεις κλείσαμε τον ήχο γιατί ακούγαμε λανθασμένα τα ονόματα παικτριών-προπονητών. Και καλά για τις ξένες να ακούμε ότι κατεβάσει η κούτρα του καθενός, αλλά Αθανάσουλας, ο Αθανασόπουλος;