Το παρασκήνιο της απόκτησης Βίγκαρς από τον ΠΑΟΚ και ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας

Το παρασκήνιο της επιλογής Βίγκαρς στον ΠΑΟΚ, γιατί προτιμήθηκε από την Γκρίμπιτς και το ελλιπές βιογραφικό του Τσιτιγκόι.

Το παρασκήνιο της απόκτησης Βίγκαρς από τον ΠΑΟΚ και ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας

** Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε την πασαδόρο της Σερβίας Μίρκοβιτς, έψαξε όμως στη σερβική αγορά και κατέληξε στην Tάνια Γκρίμπιτς σε σημείο να συμφωνήσουν σε όλα, ετοιμαζόταν να ανακοινώσουν τη μεταγραφή και ξαφνικά ξεπρόβαλε η Μέγκαν Βίγκαρς.

*** Μπορεί στο άκουσμα της εθνικότητας, Βρετανή, να ξίνισαν λίγο τα μούτρα τους γιατί Βρετανή βολεϊμπολίστρια είναι όπως παλιά «Αλβανός τουρίστας», έψαξαν όμως και έμαθαν καλά λόγια και έκαναν τις συγκρίσεις.

*** Πρώτα απ’ όλα είναι ψηλότερη κατά 4 πόντους και πολύ πιο φτηνή από τη Σέρβα, έκανε καλό πρωτάθλημα και χάρη στη μετακίνησή της στην Κύπρο η Ολυμπιάδα πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της Ιστορίας της.

*** Ο Γιάννης Νικολάκης, που ήταν προπονητής στην Ολυμπιάδα, πριν πάει όμως η Βίγκαρς, μας είπε: «Πολύ καλή πασαδόρος, παίζει εκπληκτικά τον πρώτο χρόνο και είναι σπουδαία σαν πασαδόρος στο μπλοκ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε… λαβράκι. Βέβαια θα είναι πιο δύσκολα γι’ αυτήν στην Ελλάδα, όπου το πρωτάθλημα είναι καλύτερο ποιοτικά».

*** Θα απορήσετε γιατί έφυγε στα μισά της περιόδου από τη γερμανική Πότσδαμ, αλλά έχουμε την απάντηση. Εκεί είναι προπονητής ο πρώην ομοσπονδιακός Ναράνχο, που προτιμούσε την Ολλανδέζα Σάρα Βαν Άλεν. Για την ιστορία και οι δυο μετακόμισαν φέτος στην Τουρκία.

*** Η Βίγκαρς δεν έπαιρνε ευκαιρίες από τον Ναράνχο, επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα και ζήτησε να αποδεσμευτεί όπως και έγινε. Πήγε στην Κύπρο την οποία χρησιμοποίησε σαν σκαλοπάτι για να έρθει στην Ελλάδα.

*** Όσον αφορά τον Τούρκο προπονητή Αταμάν, όσο δεν ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τόσο κερδίζει έδαφος η παραμονή του. Αμήν.

*** Στην Αλεξανδρούπολη απορούν γιατί ο Άθλος δεν αναφέρει στο βιογραφικό του νέου προπονητή ότι έπαιξε για μικρό διάστημα στον Εθνικό. Όχι ότι έχει σημασία για την προπονητική καριέρα του, αλλά αφού αναφέραν την πορεία του ως παίκτης έπρεπε να το γράψουν.

*** Έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα με προπονητή τον Ντραγκίεφ και αντικαταστάθηκε από τον αμερικανό Ντιλ γιατί δεν ικανοποίησε με την απόδοση του. Ελπίζουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μην απολυθεί όπως ο Ατάνας Πετρόφ που απολύθηκε μετά το τουρνουά του Λιγκ Καπ.

***Σε καλό του βγήκε βέβαια αφού πήγε στην Βουλγαρία και κατέκτησε το πρωτάθλημα...