Άρης: Ανανέωσε η Κωνσταντίνου

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου έδωσε τα χέρια με τον Άρη και συνεχίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Ανανέωσε η Κωνσταντίνου

Συνεχίζει στην ομάδα βόλεϊ του Άρη η Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η 19χρονη βολεϊμπολίστρα, γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 2003 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου είναι γέννημα – θρέμμα του ΑΡΗ, καθώς ξεκίνησε από πολύ μικρή στις ακαδημίες του συλλόγου και συνολικά αγωνίζεται 13 χρόνια στην ομάδα. Από τις ακαδημίες, σε μικρή ηλικία, πέρασε στις κορασίδες και τις νεάνιδες, ενώ το 2021-2022 αγωνίστηκε στο τμήμα Γυναικών. Την περυσινή χρονιά 2022-2023, για προσωπικούς λόγους έμεινε εκτός γηπέδων, ενώ φέτος θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα».

«Κάτι παραπάνω από οικογένεια για μένα ο ΑΡΗΣ»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΡΗ, η Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που ξαναμπαίνω στον χώρο του βόλεϊ και του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ για μένα είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια, αφού βρίσκομαι στην ομάδα 13 χρόνια. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και έπεται συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ μια γεμάτη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά στον κόσμο της ομάδας, είναι εκπληκτικός. Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό και φέτος να είναι στο πλευρό μας και όχι μόνο σε αγώνες που προσελκύουν το ενδιαφέρον. Είναι πολύ διαφορετικό να αγωνίζεσαι μπροστά στους φιλάθλους του ΑΡΗ, έχεις μια διαφορετική διάθεση, αύρα και αυτοί με τη σειρά τους σου μεταδίδουν το πάθος και την ενέργεια τους. Ελπίζω να είναι εκεί και στις νίκες και στις ήττες».