Ο Παναθηναϊκος στο Τσάλεντζ Καπ, με έδρα το ΟΑΚΑ και στο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός, αν και πρωταθλητής στις γυναίκες, θα δηλώσει συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ, όπου έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης, με μια μόνο μια ιταλική ομάδα, τη Σαλσοματζιόρε. Έδρα το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκος στο Τσάλεντζ Καπ, με έδρα το ΟΑΚΑ και στο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες είναι πολύ κοντά στο μεγάλο άλμα, στη χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ ως έδρα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Οι διαπραγματεύσεις με την ΚΑΕ είναι σε καλό δρόμο και στόχος είναι να παίζουν την ίδια ημέρα άνδρες και γυναίκες με τον απαιτούμενο κλειδάριθμο και να κάνουν και μια προπόνηση την παραμονή του ματς. Όσον αφορά το δάπεδο είναι εύκολη η μετατροπή του με την τοποθέτηση τάραφλεξ πάνω από το παρκέ του μπάσκετ. Αυτό γίνεται και στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ. Για τις προπονήσεις θα χρησιμοποιείται το ΜΕΤΣ.

Η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ θα δώσει ώθηση στα πρωταθλήματα βόλεϊ, ο Παναθηναϊκός δεν θα εξαρτάται από τις διαθέσεις του κάθε κακού οπαδού και θα έχει περισσότερα έσοδα. Ο Ολυμπιακός θα ακολουθούσε αν δεν υπήρχε ιδιαιτερότητα στο ΣΕΦ καθώς το παρκέ είναι της Ευρωλίγκας και πρέπει να ξηλώνεται κάθε φορά για να μπαίνει ταραφλέξ.

Όσον αφορά την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα δηλώσει συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ και όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δικαιούται γιατί έχει περισσότερες ελπίδες διάκρισης, καθώς υπάρχει μόνο μια ιταλική ομάδα η Σάλσοματζιόρε, η έκτη της Τουρκίας και δεν γνωρίζουμε αν ενδιαφέρει τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Πολωνία η διοργάνωση.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει κλείσει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η Αθηνά Παπαφωτίου, γιατί άλλαξε μάνατζερ και θα επισημοποιηθεί η συμφωνία της αρχές Ιουλίου με τον νέο ατζέντη.