Νικητής (και) του Sprint στη Γαλλία ο Μαρκ Μάρκεθ!
Ο Mαρκ Μάρκεθ πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα sprint την παραμονή του γαλλικού grand prix (11/05) και έτσι επανήλθε στην κορυφή της γενικής κατάταξης των οδηγών μπροστά από τον αδερφό του Άλεξ

Με νικητή τον Μαρκ Μάρκεθ ολοκληρώθηκε ο αγώνας Sprint (6ος της σεζόν) στην Γαλλία!
Ο Καταλανός αναβάτης της Ducatti όχι μόνο άφησε δεύτερο στον μίνι αγώνα την παραμονή του κυριακάτικου (11/05) grand prix, τον αδερφό του Άλεξ, αλλά τον προσπέρασε και στην γενική κατάταξη (για δύο πόντους).
Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης, ο τελικός με ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός

Πίσω από τα δύο αδέρφια ένας ακόμη αναβάττης της της ιταλικής φίρμας, συμπλήρωσε το πόντιουμ: ο πρωτοεμφανιζόμενος Φερμίν Αλντεγκέρ.
Νωρίτερα τις κατατακτήριες του κυρικάτικού αγώνα κέρδισε (για δεύτερο σερί γκραν πρι, μετά της Χερέθ) ο Φάμπιο Κουαρταραρό (Υamaha) ενώπιον των συμπατριωτών του. Ακολούθησαν τα αδέρφια Μάρκεθ (Μαρκ και Άλεξ, κατά σειρά)