Ο Σπανούλης ως προπονητής βόλεϊ, δεν θα κοουτσάριζε όρθιος!

Βλέπουμε όλο τον χρόνο τον Βασίλη Σπανούλη να κοουτσάρει όρθιος το Περιστέρι, το οποίο οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ηράκλειο...

Ο Σπανούλης ως προπονητής βόλεϊ, δεν θα κοουτσάριζε όρθιος!

Ο Σπανούλης δεν έχει δίπλωμα προπονητή, δηλώνεται ο Καμπερίδης, αλλά οι διαιτητές του επιτρέπουν να κοουτσάρει όρθιος γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε την απόλυτη ξεφτίλα. Κάποιος ρέφερε θα του έλεγε να καθίσει στον πάγκο και θα γινόταν ρεζίλι. Υπάρχει όμως σιωπηρή εντολή προς όλους τους διαιτητές να μην εξετάζουν λεπτομερώς ποιός δηλώνεται πρώτος προπονητής. Κι αυτό σε όλες τις κατηγορίες, όχι μόνο στην Basket League.

Στο βόλεϊ ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητων Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) μέσω της ΓΓΑ πέρασε κανονισμό που απαγορεύει να σηκώνεται όρθιος ένας προπονητής που δεν δηλώνεται πρώτος. Και μάλιστα υπάρχουν πρόστιμα από την ΕΟΠΕ αν συμβεί το αντίθετο. Και οι διαιτητές εξετάζουν ενδελεχώς τις κάρτες αυτών που κάθονται στον πάγκο. Προσοχή, αυτός ο κανονισμός-έκτρωμα δεν ισχύει στα διεθνή και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για να καταλάβετε πόσο στρεβλός είναι ο συνδικαλισμός στο βόλεϊ.

Αν λοιπόν ο Σπανούλης ήταν προπονητής βόλεϊ, ο Κουρνέτας για παράδειγμα, δεν θα του επέτρεπαν να κοουτσάρει ορθιος και η Ομοσπονδία θα έβαζε πρόστιμο στην ομάδα του. Συν τοις άλλοις με κανονισμό της ΓΓΑ δεν επιτρέπουν προπονητές όπως ο Μιτσέλι, ο Τζουλιάνι, ο Μιλενκόσκι να βγάλουν κάρτα προπονητή και αναγκάζεται η ΕΟΠΕ να εκδόσει με δική της ευθύνη κάρτα, για να μη γίνουμε ρεζίλι παγκοσμίως.

Κατά τα άλλα επιτρέπεται σε προπονητές με δίπλωμα να παίρνουν απόσπαση από το σχολείο τους, να πληρώνονται, να είναι ομοσπονδιακοί και να προπονούν ταυτόχρονα και μια ομάδα. ΖΗΤΩ η συνδικαλαρία, σε βάρος του αθλήματος. Απλά να μη θιχτούν τα συντεχνιακά συμφέροντα μας.