Kι όμως ο ΖΑΟΝ θα πάρει λεφτά, όσα ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός, το δίλημμα Τζουλιάνι και Σένισιτς

Ο ΖΑΟΝ παίζει πλέον με νεάνιδες και κορασίδες, αλλά θα πάρει τα ίδια λεφτά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το δίλημμα Τζουλιάνι και Σένισιτς για το σαββατιάτικο ματς Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ.

Kι όμως ο ΖΑΟΝ θα πάρει λεφτά, όσα ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός, το δίλημμα Τζουλιάνι και Σένισιτς

*** Να περάσουμε στην ουσία της συμμετοχής του ΖΑΟΝ στο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, όπου η πάλαι ποτέ σπουδαία ομάδα συνεχίζει με κορασίδες και νεάνιδες σαν να μην τρέχει τίποτα.
*** Η ομάδα των βορείων προαστίων λοιπόν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία και από την αρχή υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα τα καταφέρει και όσοι το είχαν στο μυαλό τους δικαιώθηκαν με αποτέλεσμα να βρεθούν τις γιορτές χωρίς ομάδα προπονητές και παίκτριες.

Volley League-Pre League ανδρών, γυναικών (Αποτελέσματα, βαθμολογίες): Δυο ματσάρες για Ολυμπιακό

*** Γιατί συνεχίζει ο ΖΑΟΝ που δεν θα πάρει σετ ως το τέλος του πρωταθλήματος; Επειδή εκμεταλλεύεται το κενό του νόμου που δεν έχει δικλίδες ασφαλείας και εγγυήσεις για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
*** Και σαν μην φτάνει αυτό, θα πάρει και τα χρήματα της πολιτείας, όσα λεφτά θα πάρουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, όλες οι ομάδες που πληρώνουν συμβόλαια παικτριών και προπονητών.

Στην Τουρκία ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι

*** Για αυτό λοιπόν ας γίνει μια αρχή και να υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις που θα ισχύουν σε όλο το πρωτάθλημα, προκειμένου να παίζουν όλες οι ομάδες με ίσους όρους και να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες.
*** Ας βάλουν ας πούμε μια εγγυητική ή 7 ιδιωτικά συμφωνητικά και συμβόλαιο προπονητή κατατεθειμένο στην εφορία ή ότι άλλο μπορεί να σταματήσει οποιονδήποτε καιροσκόπο να παίζει στη μεγάλη κατηγορία.

Αριστοτέλης Σκύδρας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Λάιος

*** Γιατί συν τοις άλλοις ο ΖΑΟΝ έκοψε τον δρόμο της Καλαμάτας για παράδειγμα, που και φιλάθλους έχει, σε αντίθεση με την ομάδα των βορείων προαστίων και χρήματα για να στηρίξει την ομάδα.
*** Αυτό πρέπει να είναι κύριο μέλημα του ΠΑΣΑΠ, να διασφαλίζει την οικονομική φερεγγυότητα των σωματείων και τις πληρωμές των μελών του, γιατί όλοι όσοι και όσες ήταν στον ΖΑΟΝ άλλαξαν τη ζωή τους εν μέσω περιόδου.
Ας εξασφαλίσουν αυτό και ας μην ασχολούνται και βάζουν κόκκινη γραμμή στον αριθμό των ξένων. Έλληνες και Ελληνίδες δεν υπάρχουν για να στελεχώσουν τις ομάδες μας, ας έχουν οι ομάδες 5 ξένους και 5 ξένες και ας βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο οι τέσσερις.
*** Και αν θέλουν, ας δουλέψουν περισσότερο -και τα καλοκαίρια- για να αυξήσουν τα συμβόλαιά τους και τις επιδόσεις τους, προκειμένου να συναγωνιστούν τους ξένους και να πείσουν τους διοικούντες να τους προτιμήσουν. Τώρα ισχύει το «κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

***Ένα Σάββατο κρίσιμο για τον Ολυμπιακό περιμένει τους φίλους του συλλόγου αλλά και του βόλεϊ, αφού μετά το ματς με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ θα γίνουμε σοφότεροι για τη συνέχεια.

***Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο βράδυ τα πάντα στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ, αφού θέλει νίκη 3-0, 3-1 και το χρυσό σετ για να πάει στον τελικό. Αν η ομάδα της Σύρου πάρει δυο σετ, χαιρετάει τη διοργάνωση και από το ματς των Κυκλάδων ο Τζουλιάνι πρέπει να έβγαλε συμπεράσματα.
*** Όλοι έμαθαν πλέον ότι ο Ιντάλγκο είναι καλός στη γρήγορη μπαλιά και κακός στην ψηλή και το αντίπαλο μπλοκ κάνει πάρτι απέναντι στον Κουβανό. Ο Κουμεντάκης εξάλλου είναι καλός στην ψηλή μπαλιά και κακός στην γρήγορη, για αυτό και ο Τράβιτσα πρέπει να παίζει διαφορετικά με τους δυο ακραίους του, αφού δεν υπάρχουν πλέον κρυφά χαρτιά.
***Το καλό για τον Τζουλιάνι είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ανέστη Δαλακούρα, παίκτη ειδικών αποστολών που δεν έπαιξε στη Σύρο, όπου και οι τρεις ακραίοι Ιντάλγκο, Κουμεντάκης, Χανδρινός ήταν κάκιστοι. Ο Δαλακούρας μπορούσε να ενισχύσει την υποδοχή και να ξεπεράσει το μπλοκ στην ψηλή μπαλιά...
***Από την άλλη στον Σένισιτς μπαίνει το δίλημμα: Θα παίξει με Γαλιώτο, Χαραλαμπίδη που ήταν πρωταγωνιστές στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ή θα βάλει στην εξίσωση τον ευπαθή Τζούριτς και τον αργό Ιερεζουέλο; Κι αν εμπιστευθεί τον Γαλιώτο, θα έχει τέταρτο ξένο τον Φουρτάδο;

***Ο Σέρβος θα αποφασίζει και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πατάει πλέον γερά στα πόδια του και παίρνει αποφάσεις χωρίς να τον ενδιαφέρουν ονόματα.