Στην Τουρκία ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Στην Τουρκία ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά την επιτυχημένη πορεία του με την εθνική Σλοβενίας (δυο ασημένια μετάλλια στο Ευρωβόλεϊ και ένα χρυσό στο Τσάλεντζερ Καπ) τη διετία 2019-21 αναμένεται να αναλάβει την εθνική Τουρκίας.

Οι συζητήσεις που γίνονται εν γνώσει του Ολυμπιακού είναι σε καλό δρόμο και αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί η συνεργασία τους για τα καλοκαίρια. Ο Τζουλιάνι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιταλία για ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και θα επιστρέψει το Σάββατο, πριν από την κρίσιμο επαναληπτικό του Λιγκ Καπ με τον Φοίνικα Σύρου (9:30 μμ) όπου ο Ολυμπιακός έχασε 3-1.

Αριστοτέλης Σκύδρας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Λάιος

Ο Τζουλιάνι έχει δουλέψει στην Τουρκία στην Χαλκμπανκ την περίοδο 2018-19 με την οποία κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ, ενώ την περίοδο 2015-16 δούλεψε στην εθνική Σλοβακίας. Με τον Ολυμπιακό έχει διετές συμβόλαιο και θα δουλέψει και την επόμενη περίοδο στον Πειραιά. Στην Τουρκία αναμένεται να πάρει μαζί του, τον συνεργάτη του στον Ολυμπιακό Αντώνη Βουρδέρη.

Στην εθνική Τουρκίας δούλεψε με επιτυχία το 2017 ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι. O Tζουλιάνι θα διαδεχθεί τον Τούρκο Νεντίμ Οζντέι.