Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Για τον πρώτο τίτλο

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν το Σούπερ Καπ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Για τον πρώτο τίτλο

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ, θα διεκδικήσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα στις 19:15 (ΕΡΤ3).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι, ο οποίος κατέκτησε το τρόπαιο στην προηγούμενη διοργάνωση ως προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ, είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι έχουμε τρεις ήττες με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ. Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας και να παίξουμε πολύ καλύτερα, για να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ. Σε ένα από τα παιχνίδια ήμασταν πολύ κοντά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Όμως, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και είναι η ώρα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Δύο από τις σπουδαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια του πρωταθλήματος βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες. Όποιος παρακολουθεί πιο στενά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξέρει ότι οι αγώνες τους δίνουν πάρα πολύ θέαμα, έχουμε παίξει φέτος σε τρία ματς και όλοι είδαν πόσο κοντά είμαστε. Δεν έχει σημασία που έχουμε τρεις νίκες με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν μας χρίζει φαβορί. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, οπότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτό το αποτέλεσμα».