Η απόσυρση του Πανναξιακού και η κοροϊδία της ΕΡΤ απέναντι στο βόλεϊ

Τελικά πρυτάνευσε η λογική και ο Πανναξιακός αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών. Η ΕΡΤ κοροϊδεύει το βόλεϊ και τους φίλους του...

Η απόσυρση του Πανναξιακού και η κοροϊδία της ΕΡΤ απέναντι στο βόλεϊ

Ήταν πασιφανές ότι ο Πανναξιακός δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα για το καπρίτσιο κάποιων προπονητών που είχαν όφελος και κορόιδευαν τους παράγοντες του νησιού ότι μπορούν να φτιάξουν ομάδα με Ναξιώτισες.

Στο ρόστερ της ομάδας δεν θα υπάρχει ούτε μια παίκτρια και δύσκολα θα πήγαινε π κάποια στο νησί των Κυκλάδων. Και πάνω απ όλα υπάρχουν πρόστιμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, που μπορεί να ξεπεράσουν τις 50.000 ευρώ και απαγορευτικό για μεταγραφές ελληνίδων και ξένων παικτριών.

Η συμμετοχή με νεάνιδες και κορασίδες, θα ήταν πάνω απ όλα καταστροφική για τα ίδια τα παιδιά που θα σιχαινόταν το βόλεϊ, αφού θα έχαναν με 25-2 και 25-3. Και θα υπήρχε δυσφήμιση του αθλήματος, αφού δεν υπάρχουν δικλείδες για να αποκλεισθεί μια μη ανταγωνιστική ομάδα. Και αργά ή γρήγορα θα αποσυρόταν η ομάδα από το πρωτάθλημα και θα είχαμε δυο ρεπό κάθε αγωνιστική...

Τελικά πρυτάνευσε η λογική, αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Volley League ο Πανναξιακός και θα παίξει την επόμενη περίοδο στην Πρι Λιγκ. Ευκαιρία για τους εμπνευσμένους προπονητές του νησιού να δείξουν πόσες Ναξιώτισες έβγαλαν τα τελευταία χρόνια που δουλεύουν εκεί.

Να πούμε και δυο λόγια για την ΕΡΤ που παίζει κατά κόρον μπάσκετ και σνομπάρει τα άλλα αθλήματα, πόλο, βόλεϊ κλπ. Η κρατική τηλεόραση όμως συντηρείται από το χαράτσι των Ελλήνων φορολογουμένων, που απαιτούν να βλέπουν τουλάχιστον τις εθνικές ομάδες. Την Τετάρτη η εθνική βόλεϊ εξοστρακίσθηκε στο ΕΡΤ Sport.

Η ΕΡΤ πάντως έδειξε στα κανάλια της και αγώνες Α2 μπάσκετ, Τρίτων-Ψυχικό, όχι όμως τα ντέρμπι βόλεϊ γυναικών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που τα ήθελε τζάμπα..., όπως και όλο το πρωτάθλημα γυναικών.

Ακριβή στα πίτουρα, ακριβή στο αλεύρι η κρατική τηλεόραση, αφού έδωσε λεφτά με το τσουβάλι για το πρωτάθλημα μπάσκετ, ακόμη κι όταν ήταν χωρίς τον Ολυμπιακό. Εντελώς τυχαία ο νέος διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ κάνει τις μεταδόσεις του μπάσκετ και φυσικά μεροληπτεί εξωφρενικά.

Καλό είναι λοιπόν η ΕΡΤ να μετονομασθεί σε ΕΡΤΜ, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Μπάσκετ.