Τζιουμάκας: «Ο κόσμος μας έδωσε χαρά και ενέργεια»

Πανευτυχής ο 27χρονος διαγώνιος Γιώργος Τζιουμάκας για ντη νίκη της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών επί της Κροατίας στον προκριματικό όμιλο του Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τζιουμάκας: «Ο κόσμος μας έδωσε χαρά και ενέργεια»

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο διαγώνιος της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών, Γιώργος Τζιουμάκας, για την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη νίκη (3-0 σετ) επί της Κροατίας στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Σίγουρα στην αρχή του σετ κάναμε κάποια λάθη άλλα στη συνέχεια με συγκέντρωση, πειθαρχεία και σε συνδυασμό με κάποια λάθη των αντιπάλων μας, καταφέραμε να γυρίσουμε το σετ και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Στο τρίτο σετ μπήκαμε δυνατά από την αρχή, είχαμε πάθος και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι», επεσήμανε ο 27χρονος, που ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους.

Για την προσωπική του απόδοση στα δύο παιχνίδια με Νορβηγία, Κροατία, είπε:

«Όλοι δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα τέσσερα ματς που έχουμε για να τελειώσουμε την δουλειά που αρχίσαμε».

Για την παρουσία του κόσμου, τόνισε:

«Αυτό ήταν κάτι απίστευτο, δεν το περιμέναμε να έχει τόσο πολύ κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες και πολύ χαρούμενοι να βλέπουμε το γήπεδο να γεμίζει με τόσο κόσμο. Ελπίζουμε και στη συνέχεια σε κάθε ματς να είναι έτσι. Μας έδωσε τρομερή χαρά και ενέργεια. Είναι σημαντικό για τον ελληνικό αθλητισμό ο κόσμος να βλέπει την εθνική ομάδα και μακάρι να είναι πάντα έτσι».