Κοκκινάκης: «Δείξαμε πυγμή» (vid)

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κοκκινάκης: «Δείξαμε πυγμή» (vid)

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Εθνική βόλεϊ των Ανδρών εις βάρος της Κροατίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μενέλαος Κοκκινάκης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η «γαλανόλευκη» έφτασε στη νίκη.

Παράλληλα ο λίμπερο της Εθνικής ευχαρίστησε τον κόσμο και τον προσκάλεσε να δώσει εξίσου δυναμικό παρών και το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Κύπρο.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο από άποψη ότι είμαστε νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δείξαμε πυγμή και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς και έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Οι προσπάθειές μας όλο το καλοκαίρι πιάνουν τόπο. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών και μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια με το εθνόσημο. Τον καλούμε και την Τετάρτη με τη Κύπρο για να μας στηρίξει».