Πρωτοψάλτης: «Στόχος μας η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό»

Ο διεθνής ακραίος της Εθνικής, Θανάσης Πρωτοψάλτης, αναφέρθηκε στην αυριανή (7/8) μεγάλη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023.

Πρωτοψάλτης: «Στόχος μας η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό»

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023 θα δώσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών, καθώς την Κυριακή 7 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» για την 2η αγωνιστική του Ε' ομίλου την Κροατία (7/8, 20.30 ΕΡΤ-3).

«Το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Η Κροατία κέρδισε την πρώτη θέση στο European Silver League, το χρυσό στους Μεσογειακούς και είναι θεωρητικά η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, έχοντας τον ίδιο στόχο με εμάς που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό», είπε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης με τον διεθνή ακραίο να συμπληρώνει:

«Εμείς από την πλευρά μας θελουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να είναι δίπλα μας και ο καθένας μας ξεχωριστά να δώσει όσα πιο πολλά μπορεί στην ομάδα για να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε την πρόκριση».

Η «γαλανόλευκη» που στη πρεμιέρα της διοργάνωσης έκανε την ανατροπή στην έδρα της Νορβηγίας από 2-0 σε 2-3, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στον όμιλο και να κάνει άλλο ένα βήμα πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2023.