H Νίκη Αμαρουσίου λέει «όχι» στον Παναθηναϊκό για το κλειστό της Κοκκινιάς

Ο σύλλογος του Αμαρουσίου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει συμφωνήσει επ' ουδενί για την παραχώρηση του γυμναστηρίου της Κοκκινιάς για χρήση από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ.

H Νίκη Αμαρουσίου λέει «όχι» στον Παναθηναϊκό για το κλειστό της Κοκκινιάς

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση της Νίκης Αμαρουσίου αναφορικά με υποτιθέμενη συμφωνία της με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για την παραχώρηση του γυμναστηρίου Κοκκινιάς για τους αγώνες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των «πρασίνων» την προσεχή σεζόν.

Στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου του Αμαρουσίου, Αντώνης Τσέκενης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η Νίκη Αμαρουσίου διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του Τύπου περί δήθεν συμφωνίας μας, παραχώρησης του γηπέδου της Κοκκινιάς στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ουδέποτε συζήτησε για παραχώρηση του γηπέδου της Κοκκινιάς, ούτε συμφώνησε με καμιά ομάδα και φυσικά ούτε και με τον ΠΑΟ. Ο αρθρογράφος προφανώς αγνοεί ότι το κλειστό της Κοκκινιάς χτίστηκε με δημόσια χρήματα, σε δημόσιο χώρο σχολείου του Αμαρουσίου και ανήκει στους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες και το διαχειρίζεται ή το παραχωρεί μόνο η εκάστοτε δημοτική αρχή για λογαριασμό τους και με προτεραιότητα στους Αθλητικούς Συλλόγους του Αμαρουσίου.

Η Νίκη Αμαρουσίου και την αγωνιστική περίοδο 2018-19,θα συνεχίσει να προπονείται και να αγωνίζεται, αλλά και να φροντίζει την φυσική έδρα του Σωματείου μας, το Κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου. Πάντα με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη και με σεβασμό στην γειτονιά μας, στο σχολείο, αλλά και ευθύνη προς τις οικογένειες των 392 Μαρουσιωτών αθλητών και αθλητριών των αναπτυξιακών μας τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ. Πιστοί στα αθλητικά ιδεώδη και την αθλητική παράδοση του Αμαρουσίου».