Βασιλαντωνάκη: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ»

Για το δέσιμο που έχει η ομάδα, αλλά και για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/8, 16:00, ΕΡΤ2) με την Ουκρανία μίλησε από το μακρινό Ζαπορόζιε η «μπόμπερ» της Εθνικής Γυναικών.

Βασιλαντωνάκη: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ»

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη στάθηκε στην ομαδικότητα που διακρίνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο volleyball.gr:

Για τη συνέπεια της Εθνικής: «Νομίζω ότι κάθε αγωνιστική βλέπετε τη συνέπεια της ομάδας. Ξεκινήσαμε από τους Μεσογειακούς και συνεχίζουμε με τον ίδιο σταθερό ρυθμό. Τα αποτελέσματα είναι συνέχεια της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, δεν είναι τυχαία. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας και θα έρθουν και καλύτερες μέρες».

Για τη χημεία της ομάδας: «Έχουμε τον ίδιο στόχο όλες οι κοπέλες και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε δεθεί αρκετά, είμαστε χαρούμενες εντός και εκτός γηπέδου και αυτό μετράει πολύ στην ομάδα. Μας αρέσει που παίζουμε μαζί. Είμαστε δεμένη, αγαπημένη ομάδα και ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε για τους εαυτούς μας, για τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο το καλοκαίρι και παίζουμε για να ανεβάσουμε το ελληνικό βόλεϊ. Αν προκριθεί η ομάδα στην τελική φάση θα έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ, να είστε σίγουροι».

Για τον αγώνα με την Ουκρανία: «Δεν νομίζω ότι απέχουμε τόσο πολύ από την αντίπαλό μας. Θα μπούμε μέσα όπως σε κάθε αγώνα και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε στη νίκη και θα παλέψουμε για αυτή».

Γυμνάστηκαν στο Ζαπορίζιε ενόψει Ουκρανίας

Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουκρανία ξεκίνησε τη Δευτέρα (20/8) η Εθνική Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στο Ζαπορόζιε το απόγευμα της Κυριακής (19/8) μετά από δύσκολο ταξίδι 13 ωρών.

Το πρωί της Δευτέρας οι Ελληνίδες διεθνείς έκαναν βάρη και το απόγευμα το... μενού περιλαμβάνει την πρώτη τους προπόνηση στο «Palace of sports Yunost», όπου την Τετάρτη (22/8, 16:00, ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανία για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.