Κάηκε το σπίτι του Παντελή Ταρνατόρου στο Μάτι

Η οικία του προέδρου της ΕΣΑΠ τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Κάηκε το σπίτι του Παντελή Ταρνατόρου στο Μάτι

Παρανάλωμα του πυρός έγινε η μόνιμη κατοικία του Παντελή Ταρνατόρου. Η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι άφησε πίσω της αδικοχαμένα θύματα αλλά και αμέτρητες περιουσίες.

Η πλειοψηφία των σπιτιών έγιναν στάχτη με την οικία του προέδρου της ΕΣΑΠ να μπαίνει και αυτή στην λίστα των καταστροφών. Συγκεκριμένα το σπίτι έχει καεί ολοσχερώς τόσο εκτός όσο και εντός ενώ από θαύμα σώθηκε οικογενειακό του πρόσωπο που βρισκόταν την ώρα της πυρκαγιάς μέσα στο σπίτι.

Ο Παντελής Ταρνατόρος με δήλωση του είπε:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι αλλά με αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να εκτυλίσσονται δε μπορούμε να σκεφτόμαστε και να συζητάμε για τα υλικά που καταστράφηκαν. Η όμορφη γειτονιά μας δεν υπάρχει πια. Το σπίτι βρέθηκε στο επίκεντρο της πυρκαγιάς. Ο νους μας είναι στις ψυχές που χάθηκαν άδικα και στις μαρτυρικές ώρες που πέρασαν. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Το σπίτι μας κατά 80% καταστράφηκε αλλά δε μπορώ να σκέφτομαι το σπίτι. Σκέφτομαι τα παιδάκια και τους γονείς τους που μαρτύρησαν και όλους αυτούς που πρέπει να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με τραυματικές εμπειρίες. Πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε σε αυτές τις οικογένειες και να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των ζημιών αλλά και στην πρόληψη μέτρων για να μην έχουμε αυτό το κακό και σε άλλες περιοχές».