Ο Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό στη Βέροια, ο «αρνητής» Κασαμπαλής και ο... προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Σταύρος Κασαμπαλής δεν θέλει προς το παρόν να πάει από τον Ολυμπιακό στον Μίλωνα, μετά την έλευση του Κώστα Προύσαλη, ο Ηρακλής Παπαδόπουλος μετακομίζει στη Βέροια, καραμπόλα στους πασαδόρους.

Ο Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό στη Βέροια, ο «αρνητής» Κασαμπαλής και ο... προπονητής του ΠΑΟΚ

O Oλυμπιακός ως γνωστόν θα πάει την Τετάρτη στην Ρόδο για το Σούπερ Καπ, με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, με πασαδόρους τον Κώστα Στιβαχτή και τον Κώστα Προύσαλη.

Το πρόβλημα στην μετακίνηση του Ναουσαίου πασαδόρου στον πρωταθλητή, είναι ότι ο Σταύρος Κασαμπαλής αρνείται να μετακινηθεί είτε στον Φίλιππο Βέροιας, είτε στον Μίλωνα(με παράλληλη μετακίνηση του Αργεντίνου Πάμπλο Ούρτσεβιτς στην Ημαθία).

Πέρυσι ο Κασαμπαλής έκανε τράμπα με τον Νικολάκη και έπαιξε με επιτυχία στην Κηφισιά, αλλά προς το παρόν δεν είναι συνεργάσιμος και δεν αποκλείεται ο πασαδόρος της Εθνικής να μείνει στην εξέδρα. Ο Μίλων πάντως τον θέλει για ενάμιση χρόνο και όχι ως το τέλος της περιόδου.

Απο εκεί και πέρα ο Ηρακλής Παπαδόπουλος θα πάει ως διαγώνιος στον Φίλιππο Βέροιας, που πήρε και τον Κολομβιανό Γιόχαν Γιαράμπα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τον πήραν για διαγώνιο και τους βγήκε κεντρικός, αλλά δεν πιστεύουμε ότι έκαναν τέτοια γκάφα κι αυτό το αποδεικνύει η μεταγραφή του Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό.

Με Κώστα Προύσαλη ο Ολυμπιακός στο Σούπερ Καπ της Ρόδου

Ο πρωταθλητής πάντως είναι φαβορί για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, παρά την επιστροφή του Τζούριτς, και μετά θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές, ενώ τη θέση του δεύτερου διαγώνιου θα καλύψει όπως πέρυσι ο Εφραιμίδης.

Ο Μιλενκόσκι τα είδε όλα στον Φοίνικα και πρέπει να φέρει τα πάνω-κάτω, αφού ο Ιταλός Φούλβιο Μπερτίνι έστησε μια ομάδα με 4 σχεδόν ισάξιους κεντρικούς, με 3 πασαδόρους, 3 διαγώνιους και χωρίς κλασικούς υποδοχείς!

Πρόβλημα πάντως έχει προκύψει με τη δεύτερη δόση της επιδότησης από τη ΓΓΑ, κι αν δεν πάει στα ταμεία των "οκτώ" της Βόλεϊ Λιγκ θα κλάψουν μανούλες. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπουν τα λεφτά με τον νέο χρόνο και θα ανακουφιστούν οι ομάδες που έκαναν over budget.

H Γαλλία έκανε πρώτη το αυτονόητο και στο πρωτάθλημα της θα παίζουν πλέον μόνο οι εμβολιασμένοι. ο Θόδωρος Βουλκίδης αν και είναι βασικός πρέπει να ετοιμάζεται για μετακόμιση ή ακόμη και με επιστροφή στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες Volley League, Πρε Λιγκ, Α2 ανδρών, γυναικών βόλεϊ (17-19/12)

Στις γυναίκες η Ξένια Κακουράτου αναζητά νέα ομάδα και έχει πρόταση από τον Ηλυσιακό, ενώ η Λαμία δύσκολα θα κρατήσει όλες τις ξένες της, με την Περέιρα και τη Ρόμπλες να έχουν προτάσεις από τη Φλουμινένσε, αλλά και την ΑΕΚ που αποφάσισε να πορευτεί κι αυτή με 4 ξένες. Στο χορό και η Θέτιδα που έχει μόνο 2 ξένες, ενώ στην αγορά βρίσκεται και η Καραφουλίδου.

Στο ματς με τις Αμαζόνες ο Ολυμπιακός έπαιξε με υποδοχείς τις Κόστα, Σάλας, Τοτσίδου και η γηπεδούχος ομάδα σημάδευε την Βραζιλιάνα. Ανορθόδοξο τελείως βολεϊκά...

Ο Κώστας Αμοιρίδης του ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής του βόλεϊ γυναικών, αφού ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός στηρίζονται στον ερασιτέχνη. Πρέπει όμως να του πουν ότι το βόλεϊ δεν είναι εύκολο άθλημα και δεν το μαθαίνεις σε δύο- τρία χρόνια. Οι προπονητές προπονούν και αποφασίζουν για την τακτική της ομάδας...