Με Κώστα Προύσαλη ο Ολυμπιακός στο Σούπερ Καπ της Ρόδου

Ο Κώστας Προύσαλης θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ, την επόμενη Τετάρτη στη Ρόδο κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Με Κώστα Προύσαλη ο Ολυμπιακός στο Σούπερ Καπ της Ρόδου

Με καθυστέρηση ενός χρόνου ο 41 χρονος Κώστας Προύσαλης επιστρέφει στον Πειραιά για τη δεύτερη θητεία του, μετά την περίοδο 2014-15 και θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ, που θα γίνει την Τετάρτη στη Ρόδο, κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έχει συμφωνήσει με τον Προύσαλη. Όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα θα προπονηθεί στον Ρέντη, την Τρίτη θα ταξιδέψει στη Ρόδο και την Τετάρτη, θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Καζάζη. Θα κάνει δίδυμο με τον Κώστα Στιβαχτή και το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού τους θα επιτρέπει στον Καζάζη να τους εναλλάσσει σε κάθε παιχνίδι.

Ο Προύσαλης έχει κατακτήσει το 2012 νταμπλ με τον Ηρακλή και Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό το 2007, στις 6 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 41 χρόνια του και είναι ο αγαπημένος του Δημήτρη Καζάζη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τον προτίμησε το 2014 αντί του Βασίλη Κουρνέτα, με διετές συμβόλαιο, αλλά ο Ναουσαίος πασαδόρος έφυγε στο τέλος της περιόδου μαζί με τον προπονητή του, αφού ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ, τον τίτλο του πρωταθλητή, τον πρώτο του "δικεφάλου" στην ιστορία του.

Απο εκεί και πέρα γίνεται συζήτηση για το μέλλον του Σταύρου Κασαμπαλή (πέρυσι αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Νικολάκη και πήγε στην Κηφισιά) που διαπραγματεύεται με τον Μίλωνα, προκειμένου να πάει ο Αργεντίνος πασαδόρος Ούρτσεβιτς στη Βέροια.