Οριστικό: Oι δίδυμες αδελφές Λι στον ΠΑΟΚ (vid)

Πριν από μισή ώρα η κορεάτικη ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και οι 24 χρονες δίδυμες αδελφές Λι θα παίξουν στον ΠΑΟΚ

Οριστικό: Oι δίδυμες αδελφές Λι στον ΠΑΟΚ (vid)

H Kορεάτικη ομοσπονδία έβαλε τέλος στο σήριαλ των 24 χρονων δίδυμων αδελφών Λι και πριν από μισή ώρα άναψε το πράσινο φως για τη μεταγραφή τους στον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι την επόμενη εβδομάδα οι αδελφές Λι, η πασαδόρος Λι Ντα Γιανγκ και η ακραία Λι Γιάε θα έρθουν στην Ελλάδα και θα προλάβουν τη μεταγραφική περίοδο. Απο εκεί και πέρα ο Τάκης Φλώρος θα κρίνει πότε είναι έτοιμες για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη με αντίπαλο την βελγική Αστερίξ.

Τώρα θα ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων από Σεούλ για Κωνσταντινούπολη και απο εκεί για Θεσσαλονίκη, γιατί τόσο καιρό η ελληνική πρεσβεία δεν έδινε βίζα στις αδελφές Λι χωρίς το ΙΤC (πενταπλούν). Με την κατάθεση του θα ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης βίζας.

Γιατί ο Ολυμπιακός πήρε την Τέιλορ Άγκοστ, δίπλα σε Σάλας, Χίπε, Μαριάνα

Έτσι ο ΑΟ Θήρας, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα έχουν τέσσερις ξένες, θα παίζουν οι τρεις στο πρωτάθλημα και τα σχέδια στον "δικέφαλο" μιλούν για τη χρησιμοποίηση των αδελφών Λι μαζί με τη γαλλίδα Φιντόν στο πρωτάθλημα και διαγώνια την Λίτσα Μερτέκη. Πρόκειται για επιτυχία του Τούρκου μάνατζερ Nejat Sancak της CAAN ATHLETIC ISTANBUL(συνεργάτης του ο Δημήτρης Μανιόπουλος), που ήταν ο μόνος που πίστεψε ότι μπορούν να παίξουν βόλεϊ οι αδελφές Λι και δεν αφανίσθηκαν απο τον χάρτη του βόλεϊ.

Τεράστιο σκάνδαλο είχε ξεσπάσει στη Νότια Κορέα με τις διάσημες, δίδυμες βολεϊμπολίστριες που κατηγορούνται για bullying. Η Lee Jae-yeong και Lee Da-yeong αποβλήθηκαν μάλιστα από την εθνική ομάδα και το κλαμπ τους.

Οι 24χρονες αδελφές απολογήθηκαν δημόσια μετά από ανώνυμες κατηγορίες εις βάρος τους που έκαναν λόγο για εκφοβισμό πρώην μαθητών τους στο σχολείο τους. Στη συγγνώμη της η Jae-yeong αναφέρθηκε σε «ενέργειες και εικόνες από τα εφηβικά της χρόνια». Γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram, η Da-yeong είπε ότι θα σκεφτεί «με βαθιά λύπη τα τραύματα που έχει προκαλέσει στα θύματα».

«Ζητώ συγγνώμη που ως παιδί συμπεριφέρθηκα και μίλησα με τρόπο που δημιούργησε δύσκολες αναμνήσεις και τραύματα στους συμπαίκτες μαζί με τους οποίους ίδρωσα και έπαιξα στα εφηβικά μου χρόνια» πρόσθεσε.