Ο Άκης Χατζηαντωνίου ανέλαβε την ΑΕΚ, που οδεύει προς Καματερό

Ο Άκης Χατζηαντωνίου θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Πρε Λιγκ, με έδρα το Καματερό, ενώ η ομάδα γυναικών αναζητά ξένη διαγώνια.

Ο Άκης Χατζηαντωνίου ανέλαβε την ΑΕΚ, που οδεύει προς Καματερό

Ο Άκης Χατζηαντωνίου επιστρέφει στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά ως προπονητής της ανδρικής ομάδας, αλλά και υπεύθυνος υποδομών, με στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο πρωτάθλημα της Πρε Λιγκ.

Η ΑΕΚ έχει μια νεανική ομάδα με έφηβους και παίδες που είναι διεθνείς, οι οποίοι βέβαια ήταν σε απραξία για ενάμιση χρόνο και τώρα ...ζεσταίνουν τις μηχανές τους. Ο Χατζηαντωνίου θα στηριχθεί σε νέα παιδιά, ενώ δεν αποκλείεται να προωθήσει κι άλλα μικρότερης ηλικίας.

Όσον αφορά το γηπεδικό ενδέχεται να μην είναι έτοιμα τα κλειστά των Λιοσίων και το μικρό του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να μετακομίσει και η ανδρική και η γυναικεία ομάδα στο Καματερό (χωρητικότητα 2000 θέσεις). Στην ΑΕΚ πιστεύουν "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" και είναι σίγουροι ότι δεν της αφαιρεθούν βαθμοί(αποχώρησε από τη Βόλεϊ Λιγκ), γιατί η ποινή ίσχυσε στο περασμένο πρωτάθλημα που δεν πραγματοποιήθηκε...

Η ομάδα γυναικών, ψάχνει ξένη διαγώνια, έχοντας ως εναλλακτική λύση τη Διώτη, αλλά η τάση είναι να φτιαχτεί ομάδα που θα εχει στόχο την είσοδο στην τετράδα.

AEK

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Mαρίνα Τσοχατζή

Λίμπερο: Μαριάννα Μπελιά, Eυδοξία Γεωργιάδου

Κεντρικές: Αγγελική Καβαδία, Ιωάννα Γκουντιμένκο, Ιωάννα Πατρινέλη

Ακραίες: Σοφία Κοσμά, Λίντσεϊ Βέιντε(ΗΠΑ)

Διαγώνιες: Παναγιώτα Διώτη

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης