Θοδωρής Βουλκίδης: Στην Πουατιέ που πέρυσι έπαιζε ο Πετρέας!

Ο Θοδωρής Βουλκίδης για πρώτη φορά θα παίξει στο εξωτερικό. Ο διεθνής κεντρικός ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται στην Πουατιέ, που πέρσι είχε στο ρόστερ της τον Πετρέα.

Θοδωρής Βουλκίδης: Στην Πουατιέ που πέρυσι έπαιζε ο Πετρέας!

Στη Γαλλία και την Πουατιέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θοδωρής Βουλκίδης. Ο διεθνής κεντρικός ύστερα από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά, αφού δεν ήταν στα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και είναι η Πουατιέ, εκεί όπου πέρσι έπαιξε ο Πετρέας.

Ο Βουλκίδης, ο Κατερινιώτης άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Αιγινίου όπου και έπαιξε για μία επταετία (2010-17) και στη συνέχεια για έναν χρόνο φόρεσε τη φανέλα του Παμβοχαϊκού. Μετά την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και το πέρασμά του από την ομάδα του Βραχατίου, μετακόμισε στη Σύρο και τον Φοίνικα όπου και έμεινε για έναν χρόνο.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση και τον απέκτησε, με τον Βουλκίδη να παραμένει στην ομάδα του Πειραιά για δύο χρόνια, αφού πέρσι το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Κάτι τέτοιοι δεν έγινε φέτος και έτσι ο διεθνής κεντρικός για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει στο εξωτερικό. Θα τον βλέπουμε με τη φανέλα της Πουατιέ στο γαλλικό πρωτάθλημα.