Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς - Συνάντηση με Αυγενάκη, Καραμπέτσο

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πρόεδρος της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς. Μάλιστα είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς - Συνάντηση με Αυγενάκη, Καραμπέτσο

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV) Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.

Ο Σέρβος Πρόεδρος της CEV έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα και αμέσως είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Γιώργο Καραμπέτσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία παρευρέθηκαν και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Έγινε συζήτηση για τους τρόπους στήριξης της Πολιτείας του Υπουργείου Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ για την ανάληψη μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναπτυξιακών ηλικιών το 2023 και το 2024.

Ακόμη στη συνάντηση των πέντε ανδρών, συζητήθηκαν επίσης τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος παρουσίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ, έτσι ώστε να συνεχίσει με συνέπεια την αποπληρωμή των χρεών που κληρονόμησε. Χρέη που αποτελούν τροχοπέδη σε οποιαδήποτε ανάληψη μεγάλης διοργάνωσης βόλεϊ από την Ελλάδα, αυτή την περίοδο.