Κηφισιά: Νέος προπονητής ο Γιάννης Ορφανός

Με τον Γιάννη Ορφανό στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί στο εξής η Κηφισιά.

Κηφισιά: Νέος προπονητής ο Γιάννης Ορφανός

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον πρώην τεχνικό του Φοίνικα Σύρου, Γιάννη Ορφανό: "Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2021-22".

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ορφανός είπε: "Είμαι ευχαριστημένος που συμφωνήσαμε με την διοίκηση της Κηφισιάς να συνεργαστούμε τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της ομάδας αγαπούν το βόλεϊ και στηρίζουν την Κηφισιά. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ οι νέοι μου συνεργάτες είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην ομάδα και στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι άνθρωποι του βόλεϊ και γνωρίζουν το άθλημα. Ένιωσα αμέσως μία καλή χημεία με τους ανθρώπους της Κηφισιάς".

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ορφανός επισήμανε: "Είναι σημαντικό που η Κηφισιά εμπιστεύεται τους Έλληνες προπονητές και την έχουν δικαιώσει οι επιλογές της όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν περάσει αξιόλογοι προπονητές στην Κηφισιά οι οποίοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την πλευρά μου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με νέα ταλαντούχα παιδιά αλλά παράλληλα θα κοιτάξουμε να πλαισιώσουμε την ομάδα και με κάποιους έμπειρους αθλητές γιατί το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι αρκετά πιο δυνατό σε σχέση με την περσινή χρονιά".