Live Streaming: Ελλάδα - Ισπανία (20.00)

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα της Ελλάδας με την Ισπανία για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Live Streaming: Ελλάδα - Ισπανία (20.00)

Η Εθνική βόλεϊ γυναικών, λίγες ώρες μετά την πρώτη της νίκη στον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στρέφεται πλέον στο παιχνίδι κορυφής του ομίλου κόντρα στην Ισπανία (8/5, 20.00), το οποίο θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και παράλληλα να ανέβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας των προκριματικών.

Δείτε ΕΔΩ τον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία στις 20.00

Η Ισπανία δεν είναι άγνωστος αντίπαλος για την Εθνική μας ομάδα, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο γνωρίζει όλες τις αθλήτριες που βρίσκονται στη Λάρισα για τα προκριματικά και παρόλο που η ομάδα της χώρας του έχει αρκετές απουσίες, εφιστά την προσοχή στις αθλήτριές του για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Ισπανία θα είναι η 44η στην ιστορία, με την ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου να έχει 25 νίκες έναντι 17 της Ελλάδας. Τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν σε διεθνές φιλικό τουρνουά στην Ουγγαρία στις 14 Αυγούστου του 2019, με την Εθνική μας ομάδα να επικρατεί με 3-0 σετ.

Το τελευταίο επίσημο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018 στην Ταραγόνα, με την γαλανόλευκη να βγαίνει και πάλι νικήτρια με 3-1 σετ.