Bundesliga: Νίκη-ανατροπή της Λεβερκούζεν πριν τον ΟΦΗ, επέστρεψε στις νίκες η Χοφενχάιμ
Στις δύο αναμετρήσεις που έριξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-1 τη Φράιμπουργκ, ενώ η Χοφενχάιμ επικράτησε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Γκλάντμπαχ.
Για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga, η Λεβερκούζεν έκανε την ανατροπή κόντρα στη Φράιμπουργκ (2-1) κι έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έτσι, έρχεται με φόρα στην Κρήτη για την ευρωπαϊκή μάχη με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Λεβερκούζεν στο 14ο λεπτό, με τον Ντένις Σέρχαντ να αξιοποιεί την πάσα του Πάτρικ Τρέου και να ανοίγει το σκορ. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Μάζα να ισοφαρίζει, μετά από ασίστ του Σικ. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 76', ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για το τελικό 2-1.
Στο τελευταίο, χρονικά, ματς, η Χοφενάιμ επικράτησε με 2-1 της απογοητευτικής Γκλάντμπαχ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από αρκετό καιρό. Ο Κόντε άνοιξε το σκορ μόλις στο 11', με το 1-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.
Στο 49', οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μοχία. Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά, η Χοφενχάιμ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με γκολ του Πρας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε. Στους έξι βαθμούς η Χοφενχάιμ, στο μηδέν η Γκλάντμπαχ.