Νίκος Κατσιούρας: «Ακόμα κι έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό»

Ο τιμ μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΟΠΕ να μην επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά να προχωρήσει σε αλλαγές.

Νίκος Κατσιούρας: «Ακόμα κι έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό»

Ο τιμ μάνατζερ του τμήματος Νίκος Κατσιούρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ακόμα και έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό, χωρίς έξι βασικές και χωρίς ξένες αφού μας στέρησαν τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Με μια κλήρωση απόλυτα στα μέτρα τους η οποία πραγματοποιήθηκε με διαδικασίες καθόλου διαφανείς, μας έβαλαν να παίξουμε σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού, ύστερα από πολύμηνη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, την ώρα που κάποιοι έφτασαν ως εδώ παίζοντας κυριολεκτικά τα μήλα.

Συγχαρητήρια στον κ. Καραμπέτσο και την ΕΟΠΕ. Είναι ξεκάθαρο ότι ολοκληρώνεται το έργο το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται με τον τρόπο που ήθελαν οι εμπνευστές του.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για να φτάσουν ως εδώ. Απέδειξαν το μέταλλο και το χαρακτήρα αυτής της ομάδας, αλλά τα εμπόδια που κλήθηκαν να ξεπεράσουν ήταν ανυπέρβλητα».