League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Με τον Φοίνικα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (8/2) τα ζευγάρια των ημιτελικών για το φάιναλ φορ του League Cup «Νίκος Σαμαράς» της σεζόν 2020-2021. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα.

League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Με τον Φοίνικα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Με τον Φοίνικα Σύρου θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του φάιναλ φορ του League Cup «Νίκος Σαμαράς», όπως προέκυψε μετά την κλήρωση της ΕΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (8/2).

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ο Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ τα παιχνίδια θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου και ο μεγάλος τελικός στις 27 του μήνα.

Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΣΑΠ:

Kατά τη διάρκεια έκτακτης τηλε συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ έγινε η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης των ημιτελικών:

17:00: Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ-Sports)

20:00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου (ΕΡΤ-3)

Ο τελικός θα γίνει στις 27/2 στις 20:00 (ΕΡΤ-3).

Το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα γίνει 26-27 Φεβρουαρίου 2021.

Το «ευχαριστώ» του Φοίνικα στον Φίλιππο

Την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου προς το σωματείο του Φίλιππου Βέροιας:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή του αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου Βέροιας και του Φοίνικα ΟΝΕΧ, η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής. Δυστυχώς η πανδημία στέκεται για μια ακόμη φορά «εμπόδιο» στην διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχόμαστε γρήγορη και εύκολη ανάρρωση στους αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον COVID 19. Παράλληλα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρη Πιτούλια, τον Γενικό Αρχηγό κ. Λεωνίδα Ξανθόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κορωνά για την άψογη φιλοξενία κατά τις ημέρες που βρεθήκαμε στην πόλη τους.

Τέτοιες συμπεριφορές αναβαθμίζουν το βόλεϊ και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Ευχόμαστε στην ομάδα της Βέροιας να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στην ομάδα τους και γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους».