Ήρθε το ΘΕΤΙΣ-ΤV - Πρεμιέρα με Άρη την Τρίτη (22/9) - Ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Θέτις Βούλας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (22/9-16:00) την ομάδα του Άρη και το φιλικό ματς θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ΘΕΤΙΣ-ΤV, όπως και όλα τα επίσημα παιχνίδια τoυ συλλόγου φέτος. 

Ήρθε το ΘΕΤΙΣ-ΤV - Πρεμιέρα με Άρη την  Τρίτη (22/9) - Ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό

H ενημέρωση από τον σύλλογο:

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας επιθυμώντας να μηδενίσει την απόσταση που μας δημιούργησε ο Covid-19, ξεκινά τη δημιουργια του δικού του τηλεοπτικού καναλιού (ThetisTV.gr) και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις σε προνομιακές τιμές όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας σε Volleyleague και Κύπελλο Ελλάδος.

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο thetistv.gr και να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει.

Γίνε ο έξτρα παίκτης μας και φέτος στη Volleyleague και παρακολούθησε τις μεγάλες μάχες της ομάδας μας με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Με απλή εγγραφή στο Thetistv.gr έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις το πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00.Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας σταματήσει από το όνειρο».

ΘΕΤΙΣ-ΤV: Κάνε ΚΛΙΚ εδώ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας επιθυμώντας να μηδενίσει την απόσταση που μας δημιούργησε ο Covid-19, ξεκινά την πραγματοποίηση του δικού του τηλεοπτικού καναλιού (ThetisTV.gr) και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις σε προνομιακές τιμές όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας σε Volleyleague και Κύπελλο Ελλάδος. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο thetistv.gr και να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει. Γίνε ο έξτρα παίκτης μας και φέτος στη Volleyleague και παρακολούθησε τις μεγάλες μάχες της ομάδας μας με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Με απλή εγγραφή στο Thetistv.gr έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις το πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας σταματήσει από το όνειρο. #thetisvoulas #volleyball #wvolleyleague #thetistv #oneteam #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (@aspethetisvoulas) στις