Πανταλέων: «Να γραφτούν 50.000 μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» (vid)

Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει των εκλογών στον Ερασιτέχνη την ερχόμενη Τρίτη (7/7) έκανε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Πανταλέων: «Να γραφτούν 50.000 μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» (vid)

Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει των εκλογών στον Ερασιτέχνη την ερχόμενη Τρίτη (7/7) έκανε ο Σωτήρης Πανταλέων, στο περιθώριο της πρόκρισης των «πρασίνων» στους τελικούς της Volley League για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» ζητάει να εγγραφούν 50.000 μέλη για να καταστεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πρωταγωνιστής και αυτάρκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μετά από πολλά χρόνια ξαναπαίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι να φιλοξενείται βόλεϊ κάθε χρόνο σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Η ομάδα μας επιστρέφει σε τελικούς μετά από δέκα χρόνια. Πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα έπαιζε πριν από δύο χρόνια τελικό πλέι άουτ για να σώσει την κατηγορία. Μέσα σε δύο χρόνια επέστρεψε στην κατάκτηση τίτλων και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το ίδιο γκρουπ ανθρώπων που βρίσκονται και τρέχουν αυτή την ομάδα δίνει αυτό που χρειάζεται αυτός ο σύλλογος. Δίνουν αγάπη και συναίσθημα στον σύλλογο και μόλις βρέθηκε η διοικητική σταθερότητα πήγαν την ομάδα από τον τελικό των πλέι άουτ στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ και στον τελικό του πρωταθλήματος».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πλήρης και έχει το πλεονέκτημα. Η πιο σημαντική υπόθεση είναι στις εκλογές του Ερασιτέχνη, που είναι την Τρίτη, να βρεθούν πενήντα χιλιάδες άνθρωποι από τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών και να γραφτούν μέλη. Μόνο έτσι ο σύλλογος θα είναι αυτάρκης και πρωταθλητής σε όλα τα σπορ. Θα διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν πενήντα χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούν να γραφτούν μέλη».