Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη «βόμβα» με την αντι-Λαζάρεβιτς

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη μια σπουδαίας ξένης επιθετικής ακραίας, θα γίνει το φαβορί στο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών, κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΟ Θήρας, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη «βόμβα» με την αντι-Λαζάρεβιτς

Από το ρόστερ της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού λείπει μια παίκτρια, η αντικαταστάτρια της Αννας Λαζάρεβιτς, η παίκτρια που θα είναι το βαρόμετρο για την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός παρά την κρίση αποδυναμώθηκε μόνο στη θέση της δεύτερης κεντρικής, αν και ουδείς γνωρίζει πως θα αξιοποιηθούν οι Αργυρίου, Κελεσίδη, ενώ κράτησε τον υπόλοιπο βασικό κόσμο του, τις παίκτριες που τον έκαναν μόνιμο πρωταθλητή την περασμένη δεκαετία, τις Κονόμι, Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε.

Η ξένη που θα παίξει ακραία με υποδοχή, πρέπει να είναι καλή επιθετικός για να βοηθάει τη Χίπε στο σκοράρισμα, έμπειρη και με διεθνείς παραστάσεις, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Σαραντίτη.

Τα ρόστερ των άλλων ομάδων δεν φοβίζουν τον Ολυμπιακό, αφού οι παίκτριες του ΠΑΟΚ και του ΑΟ Θήρας δεν έχουν κερδίσει τίτλο και έχουν συνηθίσει να χάνουν από την ερυθρόλευκη ομάδα. Συν τοις άλλοις ο ΠΑΟΚ θα παίξει με δυο ξένες, αφού μετά την Πότοκαρ θα αποκτήσει και μια ξένη διαγώνια, ενώ άγνωστο παραμένει πόσο βαθειά θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι Σαντορινιοί για τις τρεις ξένες που θα ενισχύσουν την ομάδα τους.

Η ΑΕΚ όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει μια συμπαθητική ομάδα με στόχο την τετράδα, ενώ ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα ενισχυθεί, του έφυγαν 5 παίκτριες και ψάχνουν νέα στέγη οι Ρόγκα, Οικονομίδου, Κοσμά, κι αν κατεβάσει ομάδα θα έχει μέλημα την παραμονή στην κατηγορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Αργυρίου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Αγγελίνα Συριστατίδη

Διαγώνιες: Σασί Χίπε (Γερ), Φερονίκη Ζιώγα

Ακραίες: Ελίζαμπεθ Χουντ (ΗΠΑ), Σία Τοτσίδου, Γεωργία Λιόλιου

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Έλενα Μιλεντίγεβιτς

Προπονητής: Σπύρος Σαραντίτης

ΠΑΟΚ

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Ηλιοπούλου Ελισσάβετ

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε, Πολυνοπούλου Ιωάννα, Aνδρομάχη Τσιόγκα

Διαγώνιες: ———-

Λίμπερο: Eύη Γεωργιάδου, Ξανθοπούλου Mαρτίνα

Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μόνικα Πότοκαρ(Σλοβε), Κλέπκου Μαρία, Κυπαρίσση Σταματία. Ελισσάβετ Ηλιοπούλου

Προπονητής: Μάσεκ Μίχαλ (Σλοβακία)

ΑΟ Θήρας

Πασαδόροι:

Κεντρικές: Mελίνα Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου Ειρήνη

Λίμπερο: Mαριαλένα Αρτακιανού

Ακραίες: Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Παναγιωτίδου Αναστασία

Προπονητής: Κώστας Παπαδόπουλος